Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy macie swoje nazwisko w mailu ?czy jakas inną nazwe?

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o osobach które mają swoje imie i nazwisko jako maila? to chyba dobrze bo nie maja nic do ukrycia,prawda?

Gość gość
Mam dwa @ ;) jeden z drugi bez nazwiska

Gość gość
Ja mam imię.nazwisko @gmail.com ten główny email oraz drugi wymyślony dla spamu,jak jest np rabat ale warunkiem jest zgoda na przesyłanie informacji handlowych etc. Nie wyobrażam sobie żeby osoba ubiegająca się o pracę wpisała sobie do cv jakiegoś maila od czapy:)

Gość gość
Do gościa 21:56- oj, zdziwiłabyś się, miałam okazję odbierać cv w pracy i dziunie, niunie i inne rybki stanowią sporą część maili:-) Osobiście też mam jeden adres z imieniem i nazwiskiem do celów oficjalnych oraz drugi jeszcze z czasów szkolnych, który wykorzystuję do rejestracji w sklepach czy innych serwisach.

Mail firmowy - nie mam imienia ani nazwiska (poza stopką). Maile prywatne: imię + nazwisko + nazwa strony / konto na gmailu oraz pseudonim + końcówka gmailowa.

Gość gość
oj rozbawiły mnie te rybki bo tak się składa ze mam na imię Maja, a rodziców mam nader dowcipnych bo dali mi tak na imię choć na nazwisko miałam pszczółka... I tak teraz sobie zdałam sprawę ze mój prywatny mail to jeszcze z panieńskim nazwiskiem jest czyli pszczółka.maja :D i Ci którzy poznali mnie w ciągu ostatnich 10lat i nie wiedzą ze to jest moje prawdziwe panieńskie nazwisko to też pewnie myślą ze jakas głupota w mailu....

Gość gość
Jednego mam "oficjalnego", gdzie pisze rodzina, jeden znajomy, do cv, dla pracodawcy i do kontaktu w szkole/przedszkolu. Ale z tego co widziałam w pracy po składanych u nas cv, albo z listy zbiorczej właśnie z placówek jak rozsyłają maile, to ludzie nie mają problemu z podawaniem w poważnych sytuacjach adresów typu właśnie "krejzi.krycha" albo "hot91" :D Do spamu, for i zakupów mam osobnego maila z byle jakim adresem.

Gość gość
Służbowego maila mam z pierwsza litera imienia i nazwiskiem. Prywatnego z inicjałami oraz słowem mail. Nie mam drugiego prywatnego, więc zawsze podaje ten. Nigdy nie przyszło mi do głowy, że potencjalny pracodawca wczytuje się w nazwy maili i na tej podstawie wyciąga wnioski.

Gość gość
Oficjalny do kontaktów zawodowych i urzędowych mam z nazwiskiem. Dla znajomych mam z pseudo. Na Kafe z nazwą nicka. I fakt, ludzie przesyłają CV, gdzie w kontakcie podają mail typu słodkablondynka@buziaczki.pl :D