Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
aleksanderWileki

dziwna relacja

Polecane posty

Witam, pytanie swoje kieruję głównie do dziewczyn, bo chciałbym się dowiedzieć jak Wy to widzicie z Waszej strony. Otóż moja historia wygląda następująco. Jakieś 8 lat temu poznałem dziewczynę. Długo nasz kontakt funkcjonował głównie na pisaniu i dzwonieniu ( czasy gg jeszcze ). Po 3 latach takiego pisania, spotkaliśmy się. Od tamtego momentu , mimo tego że nigdy nie byliśmy razem często się kłóciliśmy po czym się godziliśmy i tak w kółko. W tym czasie ona miała chłopaka , ja dziewczynę. Najdłuższa przerwa trwała 1,5 ( chodzi mi o czas kiedy w ogóle nie gadaliśmy). Od jakiś dwóch lat mamy super kontak, często się spotykamy, robimy sobie prezenty na urodzny, nocujemy u siebie, śpimy w jednym łóżku, lecz nigdy się nie kochaliśmy ani nawet nie całowaliśmy namiętnie nie licząc buziaków w usta na przywitanie. Ostatnio zaliczyliśmy dwa wspólne , kilkudniowe wypady. Sami. Jedno łóżko. Ona zapewnia mnie że z nikim nie kręci, ja chyba jestem zakochany bo nie mogę przestać o niej myśleć. Podsumowując : śpimy razem, wyjeżdzamy na weekendy, spotykamy się często, lubimy się, kłócimy, godzimy ale ona nie chce ze mną być. Ja by chciał. Co to jest ?? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Co mam zrobić? Dodam że ja powiedziałem jej jakiś czas temu że coś czuje chciałbym spróbować po czym olała mnie na jakiś czas po czym powiedziała że zrobiła to specjalnie bo nie chciała kłamać, bo wie że nie da mi tego czego ja oczekuje od przyszłej dziewczyny, później żony. Pozdrawiam Olek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować