Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn, które ćwiczą pole dancing

Polecane posty

Gość gość
Kazdy sport ksztaltuje inne miesnie. Osoba ktora umie podniec caly swoj ciezar ciala na drazku musi miec bice i bary. Niestety u kobiet nie wygladala to fajnie. No chyba ze normalnie taka dziewczyna cwiczy fitness i po prostu od czasu do czasu tylko poociera sie o rure albo w szpilkach sobie przejdzie obok niej. I chyba o to chodzi w gogo. Bo ktos wykonujacy takie cwiczenia systematycznie bedzie wygladal nieciekawie (Przynajmniej kobieta) najladniejsze figury maja siatkarki i tenisistki

Gość gość
Najzabawniejsze że pole dancing wymyślono dla mężczyzn. W indiach na pionowym palu wojownicy ćwiczyli swoje mięśnie :D

Gość gość
Skoro pole dancing tak jednoznacznie kojarzy się z klubami gogo a "jedynymi" ćwiczącymi go są striptizerki czy prostytutki to czemu jego nsuka dozwolona jest już dla dzieci?

Gość gość
Bo teoria gender chce z malych dzieci zrobic prostytutki

Gość gość
Mama dziweczka na rurze dla pedofila

Gość gość
Ale jesteście żałośni :D

Gość gość
gość dziś Pole Dancing wymyślono na długo przed genderami

Gość gość
Nie ma jak to ze swojej corki robic k***wke krecaca dupa przy rurce:( zachod juz upadl a teraz sprowadzacie ten syf do Polski. Zupelnie jak masz "szmat" czy srodowiska lgbt i parada dewiacji

Gość gość
Taniec na róże to element ćwiczeń fitness. Doskonale rozwija mięśnie nóg. Ma tyle wspólnego z prostytucją co swastyka z nazizmem - przed wojną stanowiła symbol pokoju, po wojnie została symbolem potwornego reżimu.

Gość gość
Święty Tomasz widzi jak robicie tu kurtyzanę z logiki.

Gość gość
Nawet nie wiecie ja na zajęciach pole dance można wyrzeźbić ciało. Trenuję już 2 lata i schudłam ponad 10kg. Oczywiście uprawiam też inne sporty, ale sam trening na rurze daje wycisk. No i nie ma to nic wspólnego z pracą w klubie nocnym. Kto próbuje ten się przekona. Na zajęcia nie uczy się tańca tylko figur sportowych.

Gość gość
To się nazywa pole dance nie pola dancing :D

Gość gość
dobra zmiana 2017.05.07 Ty chyba nie wiesz co studiuje się na politologii skoro wg ciebie taki kierunek nie poszerza horyzontów ;) Wytłumaczę ci po krótce: historia Polski, Europy i świata, geografia, także polityczna, filozofia, matematyka, logika, systemy i ustroje, teoria gier, języki obce i wiele, wiele innych. BTW każde studia to robią.. ba, każdy nowy skrawek wiedzy.

Gość gość
Poza tym uważam za normalne kojarzenie z seksem (przez mężczyzn) każdej sytuacji, w ktorej kobieta unosi nogi do pełnego rozkroku czy szpagatu :P przykładowo również baletnice jak i gimnastyczki artystyczne ;) A pole dance działa swietnie na kobiecą sylwetkę z tym, że nie mozna przesadzić.. jak ze wszystkim ;)

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
/c/h/uj///

Gość terka2
Też się właśnie zastanawiam nad takimi ćwiczeniami, niestety mój cellulit jest tak duży, że nie mogę na niego patrzeć. Gdzie najczęściej chodzicie na ćwiczenia? Bo ja zastanawiam się nad http://www.fitmore.pl/ , tutaj zajęcia wyglądają całkiem obiecujące.

Gość gokja1
Też na taki pole dancing się wybrała, ale nie wiem czy mam aż tyle czasu. Może ktoś jest z okolic Rybnika, może poszłabym z jakąś koleżanką, która już uczęszczała na takie zajęcia i wie z czym to się je. Zawsze to jakaś pomoc dla mnie, bo jestem totalnie zielona.

Gość obelka
O też bym pomyślała o pole dance, podobno można się fajnie poruszać i poznać ciekawe koleżanki. Fitmore brzmi świetnie widziałam ich stronę, obiecujące miejsce :) Jak pole dance nie wypali to przejdę dobie na jakąś siłownie i mini dietę . Odnośnie diety, posiadacie jakąś, dłużej już staracie się o lepszą sylwetkę?

Niezła burza się z tego zrobiła, dlaczego nie pole dance to tylko kwestia indywidualna, a każdy ruch wskazany pytasz o dietę, ja jestem na diecie ale pod czujnym okiem dietetyka, który jednocześnie jest moim trenerem personalnym, próbowałam już wielu diet i nic nie wychodziło, w końcu trafiłam na Panią Anię ta kobieta ma tak silną wiarę w ciebie, że nie ma opcji aby nie schudnąć zobaczcie jej profil i sami zdecydujcie https://www.facebook.com/dietalodz/