Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria. Zbiorowisko starych panien i mężatek po przejściach

Polecane posty

Gość gość

Wszystko przez to że 1) nie dbacie o figurę (faceci to wzrokowcy) 2)szukacie Bóg wie jakiego ciacha zamiast porządnego wyposzczonego bolca 3)macie na starcie uprzedzenia, szufladki

Gość gość
BOLI WAS PRAWDA!!!!!!!!!!

Gość gość
Zapomniałes o tych 287 męskich biedulach :D

Gość gość
Wiesz czasami singielki tak maja ze nie chca zwiazku,a wiadomo seksu tez potrzebuja. Rzadko kiedy facet mi sie spodoba,albo mam pecha i albo sa nudni,albo niemescy /sztywniacy nienaturalni w sposobie bycia "na pokaz" wiele robia...plotkarze,chytrus,strachliwi,albo niewiadomo za kogo sie uwazaja a cienkie bolki sa...albo zepsuci seksualnie,zdradzaja,albo boja sie opini innych,a i niestety wiekszosc facetow nie maja pojecia o seksie,nie wiedza jak postepowac z kobieta,a i niektorzy maja problemy z erekcja itp I jak tu sie czuc bezpiecznie przy takim mezczyznie ? Moze nie jestem w tym swiecie w ktorym powinnam ... Moze taki mezczyzna ktory pasowalby do mnie nie istnieje ? Czasami nawet obserwuja niektore pary/zwiazki i zastanawiam sie co te kobiety w tych facetach swoich widza,czesto sa zeby tylko z kims byc ... Jakis czas temu poznalam faceta to podczas seksu kazal sie zwiazac ok,ale i kazal zeby pluc mu to buzi i sie cieszyl sie jak maly chlopczyk ... chcial wiecej... Znudzil mnie i unikam go jak ognia i nie wyobrazam sobie go jako partnera silnego,meskiego.I przewaznie jak sypialam z facetami to byli oni jakby ulegli ... chyba wbrew pozorom wiekszosc facetow jest uleglych w lozku niz dominujacych, stwierdzam z czasem ... I nie pamietam kiedy mialam naprawde dobry seks z mezczyzna "meskim" zeby mi naprawde bylo dobrze,zebym porzadnie poczula" ta meskosc".

Gość gość
a jestem kobietą wyluzowaną. żaden facet żołędzi sobie we mnie nie zatrze

Gość gość
Bo nie szukasz wśród nieśmiałych...

Gość gość
Faceci nie wiedza jak z kobieta postepowac,albo nie znaja sie na seksie dobrym... -albo maja problem z erekcja -albo zbyt szybko dochodza... I CO kobieta ma po takim ?? :( :(

Gość gość
Kobiety chca pewnych siebie,postawnych mesko ,dobrze zbudowanych MEZCZYZN !! a nie jakis 1.75 cm albo chude nozki,slabo zbudowanych... :( Przy takim chucherku kobieta ma sie czuc bezpiecznie ? :( No prosze Cie

Gość gość
Bo lecisz na krzykaczy. A to jest tak Jak w tym powiedzeniu o krowie która dużo ryczy...

Gość gość
Kuźwa spełniam wszystkie te wymogi! Wiec dlaczego jestem sam?

Gość gość
Żeby poczuć męskość musisz być kobieca a z tym jęczęniem wychodzisz na marudną gówniarę. Męski facet nie zainteresuje się tobą.

Gość gość
Hahahahaha

Gość gość
a góówno - to co powyzej to nei prawda. Jak komus pisane to bedzie z kims dlugie lata, a jak nie - niestety chóój dóóp i kamini kupa

Gość gość
gość dziś Kuźwa spełniam wszystkie te wymogi! Wiec dlaczego jestem sam? Bo za duzo siedzisz na kafe :) Idz do ludzi a poznasz.

Gość gość
Prawda autorze, nie bedziemy sie oszukiwac

Gość RIPOSTA KOBIET OKOZAOKO
"Wiesz czasami singielki tak maja ze nie chca zwiazku,a wiadomo seksu tez potrzebuja. Rzadko kiedy facet mi sie spodoba,albo mam pecha i albo sa nudni,albo niemescy /sztywniacy nienaturalni w sposobie bycia "na pokaz" wiele robia...plotkarze,chytrus,strachliwi,albo niewiadomo za kogo sie uwazaja a cienkie bolki sa...albo zepsuci seksualnie,zdradzaja,albo boja sie opini innych,a i niestety wiekszosc facetow nie maja pojecia o seksie,nie wiedza jak postepowac z kobieta,a i niektorzy maja problemy z erekcja itp I jak tu sie czuc bezpiecznie przy takim mezczyznie ?" x TO TAMTO SIAMTO NIEDOBRZE, TRZEBA BYĆ IDEALNYM CO DO MILIMETRA. :D Dlatego właśnie nie należy bab słuchać tylko porwać tą upatrzoną, na plecy i rzucić na łóżko, a potem skonsumować i babs ma być zadowolony, że ktoś ją w ogóle chciał. A w związku już będąc również stanowczym być, jak kochanie ma migrenę i odmawia seksu to niech się bidulka położy do łóżka - na plecy! :D Seks uśmierza ból fizyczny i psychiczny.