Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat prawdy

Polecane posty

Gość gość

Kochane mam pytanie, mam znajoma ktorą zdradza mąz, kobieta nie jest moja przyjaciolka, po prostu ją znam i lubie, bo to naprawde wartosciowa osoba, wszyscy o tym wiedzą tylko nie ona. Jak mam przekazac jej tą wiadomość, odrazu mówię ze na pewno nie osobiście, jestem bardzi cicha i nie dam rady

Gość gość
Wysli maila albo esa.

Gość gość
A jesli sprawda IP komputera ?

prawda dylematu... nie, zdecydowanie lepiej w oryginale

albo dylepra matwdy

Gość gość
A z kim zdradza żonę z tobą? Jak wszyscy wiedza to może ona tez tylko z jakiś powodów jeszcze tego nie okazuje. Opracowuje potajemnie szczegóły planu zemsty może negocjuje cenę z płatym mordercą z Czeczenii albo czeka az dzieci podrosną i wtedy kopnie go w pupę

Gość gość
albo jest głupia zdesperowana męczennica która można yebac w rogi :) ot co

Gość gość
wyslij zbiorowego maila ,ktoś na pewno przekaze info twojej kolezance ,ty nie bedziesz musiała mówić z nią osobiscie

Gość gość
Zostaw wydrukowany list w skrzynce myślę że przeczyta... Z kim zdradza?

Gość gość
Koszty wynajmu billboardu w pasie drogowym to około 500-1000zł to nie jest wygórowana cena za dobry uczynek i spokój sumienia

Gość gość
albo ogłoszenie w tv publicznej!

Gość gość
gość dziś Zostaw wydrukowany list w skrzynce myślę że przeczyta... Tylko najpierw musisz ogłuszyć i związać listonosza a potem przebrać w jego ciuchy

Gość gość
W luźnej rozmowie wspomnij coś w stylu "widziałam Romana z tą śliczną blondynką na mieście, nie wiedziam, że macie dorosłą córkę". Od razu załapie w czym rzecz.

Gość gość
Podeślij anonimowa wiadomość mail lub SMS ...

Gość gość
to szkaradne bawić się w anonimy. powiedz jej i tyle. co z tym zrobi jej sprawa.

Gość gość
Ludzie, którzy mają problem z wyjawieniem prawdy, są nic nie warci. Ja rozumiem, że prawda boli i nie zawsze jest wygodna, ale życie w kłamstwie i półprawdach to jest dopiero koszmar. Stąd tylu ludzi nieszczęśliwych bo wolą półprawdy i kłamstwa od szczerości i prawdy, nawet o sobie.

Gość gość
Sami moraliści tu siedzą...:) czy to ci sami, co zdradzają, grają na dwa fronty, i sekszą się po kątach? Autorko, w podobnej sytuacji bylam poslancem, którego się "zabija", dlatego nie wtrącalabym się w czyjes sprawy. Skąd wiesz, czy ta kobieta nie przyzwala na zdrady męza, sama tez zdradzając? Jesli ktoś powinin się wtrącic, to tylko rodzice i bliscy. Skoro Cię to męczy, wyslij anonimowy list z opisem kobiet ,sytuacji, jesli je znasz. Masz prawo do ochrony swojej prywatnosci. Ci, co mają cos przeciw anonimowosci, sami siedzą na forach anonimowo:)

Gość gość
Dziekuje za normane odpowiedzi. Napisalabym maila, wiadomosc, ale boje sie że i tak to sprawdzi po IP komputera ponieważ brat faceta jest policjantem.

Które odpowiedzi Twoim zdaniem są normalne? Jeśli te o wysyłaniu maila, wiadomości itp., to proponuję, żebyś się zaczęła leczyć, wścibska babo. Dlaczego chcesz zmusić tę kobietę do zajęcia jakiegoś stanowiska? Może ona wcale nie chce wiedzieć, a tylko Ciebie świerzbi jęzor? A jeśli kobieta rzuci się z mostu? Weźmiesz jej rodzinę na utrzymanie?

Gość gość
ja bym nie powiedziała,to nie moja sprawa,moja mama kiedyś powiedziała sąsiadowi że ma rogi jak stąd do niemiec i teraz żyją w niezgodzie,a on nadal z tymi rogami sobie hasa,widać szczęśliwy. Czasami ludzie nie chcą wiedziec ,a tym bardziej nie chcą wiedzieć że inni wiedzą.

Gość gość
Ja bym powiedziała Sama chciałabym wiedzieć.