Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z nim jest?!

Polecane posty

Gość gość

Co z nim jest nie tak?.. spotykam się z chlopakiem od jakiegos czasu.wyznał mi, ze mu się podobam i że jest mną zainteresowany. Nie ukrywam, ze mi takze zaczelo na nim zależeć, ale denerwuje mnie to, ze ma duzo koleżanek... w tym jedną, która ciągle się obok niego kręci, a jemu to najwyrazniej nie przeszkadza..niektorzy nawet biorą ich za pare, bo tak to czasami wygląda.. on mowi, ze nic poza koelzenstwem ich nie łączy, jednak wszyscy wokol twierdza, ze ona mu się podoba. Dzisiaj napisał mi, ze idzie z nią na jakies urodziny jako osoba towarzysząca. Zastanawia mnie czy nie będę dla niego jedną z wielu takich kolezanek.. niby mowi mi, ze mu się podobam, ze tylko ze mną sie tak spotyka,ciagle inicjuje spotkania, w pewien sposob się stara,ale to jego zachowanie wobec tamtej dziewczyny mnie niepokoi. Jak myslicie, wycofać się póki nie zostałam jedną, jak widac z wielu takich kolezanek? Nie wiem co juz mam o tym myslec..

Gość gość
Koleżanka do pukania nie jest zła. Daj się puknąć a od razu się dowiesz :P o co mu chodziło :classic_cool:

Gość gość
Co z Toba jest nie tak?

Gość gość
Bawi się Tobą. Moze i mu się podobasz, ale tak samo jak reszta koleżanek. Olej go, bo będziesz cierpieć. Jesli naprawde mu zalezy to postara się o Ciebie i ograniczy kontakt z tamtymi

Gość gość
Nie wiem na jakim etapie znajomości jesteście, ale moze pogadaj z nim? Zapytaj jak jego zdaniem miałaby wyglądać wasza relacja