Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka skonczyla architekture a mój syn prawo..jestem taka dumna...

Polecane posty

Gość gość

moja córka jest architektem a syn robi aplikacje radcy prawnego. dzieci mi sie udały.kazdy to mówi..jestem taka dumna ,bo sama je wychowalam bez faceta. MOJE DZIECI TO PRZYKLAD ZE SAMOTNA MATKA MOŻE JE WYCHOWAĆ NA SUPER PORZADNE I SUPER WYKSZTAŁCONE

Gość gość
Gratuluje ci, bo dla każdej matki to duma, jak dzieci się dobrze uczą i wychodzą na ludzi. Ja mam troje dziec, też pokończyły dobre studia. Tyle tylko, ze ja nie jestem samotną matką. Możesz być z siebie dumna.

Gość gość
A Ty dorabiasz prowokacjami na kafe. Też jesteś z siebie dumna?

Gość gość
Jakby twoje dzieci zostały inżynierami, matematykami czy informatykami to miałabyś się z czego cieszyć,a tak :-D :-D Jak twój syn nie ma znajomości wśród prawników to nic nie osiągnie nawet z tą swoją aplikacją.Wychowałaś dwójkę tumanów,humanistów :-D :-D :-D

Gość gość
9:49 ogarnij się bo architektura to inżynierskie studia i córka autorki jest inżynierem architektury. Tak zazdrościsz że musisz komuś dosrac bo nie przeżyjesz? Mąż mojej koleżanki jest prawnikiem od prawa karnego syn hydraulika i zarabia kupę kasy , bez pleców bez rodziny prawniczej. I to młody 30 latek

Gość gość
Autorka jest dumna ze swojej choroby psychicznej, uzależnienia od Kafe, zakładania prowakacji i nadużywania CAPSLOCKA. :D