Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile jest pytan do nauki na prawo jazdy kat b

Polecane posty

Gość gość

JW.

Gość gość
kiedyś było mniej, ale teraz na tych nowych zasadach to baza pytań jest praktycznie nieograniczona, coś ponad 1300 mają niektóre bazy czy 'książki' do nauki na prawko, ale ogólnie kiedyś było chyba tylko 200 czy 300 pytań i to była stała baza, można było to wkuć i tylko z tych pytań były pytania na egzaminie, a dzisiaj nikt nie wie jakie pytania będą, bo nie ma żadnej stałej bazy, dlatego tworząc jakieś podręczniki do nauki jazdy wrzucają wszystko co się pojawiało lub co może się pojawić dlatego jest tego bardzo dużo

Gość gość
Ja przez tydzień wykonywałem egzaminy na ZDAMYTO i zdałem tylko lipa bo pytania się zacinają albo filmiki i zdjęcia często się nie odtwarzaja hujnia trochę

Gość gość
dzieki za odpowiedzi, jakby cos ktos jeszcze wiedział niech da znac

Gość gość
Pytań na płycie od osk miałem ok 2,5 tys., przy czym pytania się powtarzają np. jeden filmik a raz jest pytanie czy w takim przypadku masz pierwszeństwo a innym czy powinieneś ustąpić, albo zdjęcie ulicy ze znakiem i raz pytają czy to nakaz jazdy na wprost a innym razem przy tym samym zdjęciu czy to droga jednokierunkowa.