Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

martwie sie bo moj synek wzrost

Polecane posty

Gość gość

Mój synek ma 2 lata i 3 miesiace i ma 86-87 cm. Co prawda oboje z mezem nie jestesmy wysocy - maz ma 174 cm, ja 155 cm,ale troche sie martwie ze synek taki malutki. Przez ostatnie 8 miesiecy urósł 4 cm..... Morfologie ma w normie... Czy ktos tez ma taka drobinke?

Gość gość
Ja tez mam taka drobinke.Na bilansie dwulatka mial 87 cm i 11kg.tylko ze moj urodzil sie w 26tyg z waga 720g. Powiem szczerze ze jezeli jestescie niscy i synek rosnie i miesci sie w siatkach centylowych to nie szukalabym chorob ba sile.zaznaczaj sobie co kilka miesiecy wzrost(ja to robie na scianie)

Gość gość
Ja mam. Na rok synek mial 72cm, na dwa latka 83cm. Na 3 latka 92cm, teraz ma 3,5 i ma 97cm. Jest najnizszy w grupie w przedszkolu. Badania w normie, tsh w normie. Ja mam 153cm, maz 175cm. Wiec widzisz prawie tak samo jak u was. Synek rośnie, sa miesiące, ze nic nue urosnie, ale potem w miesiąc potrafi to nadrobic i urosnąć np 2-3cm. Pediatra mnie uspakaja, ze wszystko jest ok. Z waga tez szalu nie ma, na rok 9 kg, na dwa lata niecale 11, teraz 3,5 i 14kg, i przytyl w ciagu doslownie trzech miesiecy.

Gość gość
Wszytko z dzieckiem jest w normie. Tez miałam i mam takiego dosyć drobnego chłopca. Od urodzenia był mały i chudziutki. Na rok ważył 9 kg. Teraz ma 6 lat i wazy ledwie 16 kg. Z wzrostem troszkę lepiej ma w tym momencie 114 cm wzrostu, to tez nie jakoś sporo. Na bilansie 4 latka miał 100 cm.

Gość gość
ja mam 165 cm, mąż 182 cm córka 3 lata 10 miesięcy - waży 13 kg :( i mierzy 102 cm drobinka