Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołza1998

Fantazje erotyczne w łózku

Polecane posty

Gość gość
Petero nawet jak dasz ogloszebia i soe zgłosi 5 to zwykle tak jest że realnie pojawivsie z tych 5 tylko jeden albo nikt. jak chcesz gangbang na 3m+zona to zaprosić chcesz 2 ( bo ty jesteś już) aby zjawiło się dwóch to musisz zaprosić 10 jak przez net 10 powie że przyjdzie to z reguły pojawi się realnie 2. najlepiej niech zona się ubierze sexy ifzcie do klubu ona siada przy barze samä ty jesteś nieopodal jak ktoś hej stawia drinka ona mówi o co hej chodzi i tak 2 znajdziecie.

Gość gość
moja fantazja to zolza czyli autorka wątku blondi z avatara brana w trzy dziurki przez trzech murzynow z wielkimi palami

Gość gość
brali Cię przez 3 godziny ;-)

Gość gość
na końcu pptezne wytryski na Twojej twarzy, byłaś baaaardzo zadowolona :-)

Gość gość
oj ruda wiele dni po mialas uśmiech na twarzy ;-)

Gość żonka akrobaty
Moja nierealizowana fantazja: Skok mojego mężusia z żyrandola z wykonaniem salta z półobrotem, tak by trafił swoim tomahawkiem prosto w moją wyeksponowaną pusię. Niestety, stary ma problem z koordynatami GPS i zazwyczaj ląduje w ... studzience kanalizacyjnej... jeśli wiecie, co mam na myśli :(

Gość gość
o kuź//wa ale świetny tekst. normalnie widziałam swojego jak robi te półobroty i salta w powietrzu . ale miałam śmiechu.dzięki Poprzedniczko. Jesteś wielka:-)