Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołza1998

Fantazje erotyczne w łózku

Polecane posty

Gość Lalkaola
Mój facet uwielbia jak zakładam wysokaśne szpile

Ja mam 19 a moj maż ma 22 i mamy już synka 2 letniego przez eksperymety. Teraz leje we mnie i nie martwie sie ze zajde bo jestem nie płodna mam tylko 10 % ze może zajde :( :( :( wiec ja nie uzywam antykoncepcji

Gość Piter21
Zazdroszcze mu :(

Gość Lalkaola
Mój ma 198 cm a ja 165

Gość Piter21
w Polsce nie latwo jest miec trojo dzieci szczegolnie tak mlodym wieku :P Powodzenia w życiu życzę :)

Wiem ale pomazyć mozna hehe . a ja tobie piter radze poczekaj do dni nie plodnych ich jest w miesiącu 14 to chyba ci starczy zeby sie wyszalec powodzenia ci zycze :)

Gość Lalkaola
Zołza to możesz nosić szpilki

Gość Piter21
No i wlasnie zolzo jest tu problem bo nawet w dzien nieplodny niemoge zdjac gumki by moc skonczyc w srodku :( Jak myslisz czy jakas zakrapiana impreza i brak gumek pod reka wystarczy by moc umiescic nasienie w jej cipce? :) Jest dziewczyna ktora po alkoholu wariuje i nie za bardzo wie co sie z nia dzieje wiec szansa jakas jest :P

Gość gość
zlot kretynek widze zolza olalala i inne gowniarstwo pustostany

Ale wiesz ja lubie obcasy ale mialam dwie kostki skrecone i jak założe to mnie nogi nakurwiają niesamowicie

Gość gość
i wtórujący mały czubek pipek

Gość gość
wzruszajace

Gość Lalkaola
Zołza a co powiesz na obcasy 16 cm?

Ty gościu pierdol sie i wypierdalaj bo sam jesteś kretynem i pustostanem wiec pierdol sie lamusie bo cie dojade jak cwela za kratami pałuj sie leszczu bo mi szkoda na ciebie liter WYPIERDALAJ PEDALE W DUPSKO JEBANY !!!!!!

Gość Piter21
Tylko czy nie moze mnie w takim razie posądzic o g**** jakbym tak zrobił jak mowie? :( Niby wszystko okey - seks po dobroci lecz rano by sie skapnela ze cos nie tak... a jakby zaszla to juz w ogole :P

Powiem ci ze nie bo po alkocholu byla a jak mowisz ze jest rozjuszona po alko to byś jej powiedział ze sama cię prosiła zebyś sie w nia zlał :) i po problemie

Gość Piter21
Po alkoholu szczegolnie mało się pamięta a w jej przypadku to już w ogóle.... Chodź na taki kit, że ona prosiła o creampie sie raczej nie nabierze - będzie to po prostu kłamstewko dla 10 sekund przyjemnosci i potem byc moze mniejszej ilosci stosunkow :( Cholera wie jak zareagować może ale chyba warto sprobować? Szczególnie, że jakos mi nawet przez mysl nie przeszlo ze przeciez jak jest pod wplywem to mogę w spokoju zamoczyć bez gumci :) Co bys zrobila na moim miejscu? Jak zrobic to możliwie jak najlepiej? Spieszyc sie juz będąc w niej czy uprawiac po prostu zwykly seks bez gumki z finiszem w niej? ;)

Gość Piter21
A może na początku skończyć na jej cipce i szybko zlizac to robiąc minetkę przy okazji? :P

Gość gość
chyba się oplułas dziecino zolzoo

Gość gość
dużo klniesz skad myśl ze mam pindola to nie wiem a ty się oplulas az

Gość gość
Ja uważam że gdy się kogoś kocha to trzeba spełnić dla niego nawet najbardziej i ntymne marzenie, mam 42-lata a mój partner 26-lat i ostatnio poprosił abym na jego oczach przy zapalonym świetle zrobiła pokaz masturbacji ,miałam duże opory,owszem gdy byłam sama robiłam to nie raz,ale przed partnerem wdodatku młodszym? W końcu przełamałam się gdy ujął i nakierował moją dłoń i zastymulował moją łechtaczkę. Przyznam że tej nocy miałam najlepszy orgazm wywołany masturbacją.

Po prostu kup dobrego winiacza albo flaszke nie wiem co ona woli zrob romantyczny klimat i pij z nia powoli i ona sie nakreci zrob to tak zeby ona myslala ze ty nie chcesz seksu tylko posiedziec i jak juz bedzie pod procetowana to zacznij ja tulic calowac ji powinno dalej pujsc jak po maśle

Gość gość
rzygac się chce