Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołza1998

Fantazje erotyczne w łózku

Polecane posty

Gość m31wwa
Witam Dużo mam fantazji ;) Chyba jak każdy. Bardzo chętnie zaprowadzilbym kochanke do parku wieczorną porą. Na ławeczce powoli macać ją a jej rękę położyć na rozporku żeby mogła rozpiąć spodnie i połknąć go w całości a moja rączka bawilaby się jej muszelką :) .... Polknelaby każda kropelek nektaru i poszlibyśmy w drugie miejsce żeby wystawić mi się i przeżyć nieziemską penetrację kończąc w środku ;)

lubię się oddawać kobiecie gdy ma założonego strapona.Czy to coś złego?

Gość gość
Mam fantazje ze ostro rucham jakas dojrzala kobiete po 50tce.Taka z zarosnieta cipką najlepiej i ja zalewam ,spuszczam sie jej na owlosione krocze ;] Mam 35 lat i jakos te mlode mnie nie ruszają :/

Gość Piter21
Wytrysk do cipki :) tylko tyle ;)

Gość Piter21
No dokładnie ;) Nie ma nic lepszego jak wyslanie calej zawartosci jąder do pochwy swojej ukochanej dziewczyny :)

Gość Piter21
A przyjmujesz sperme do cipki zołzo czy jak na razie tylko paluszki idą w ruch? :P

Gość gość
wylizałbym cipke włącznie ze soczkami

Gość gość
2m+k podwójna penetracja (cipka+anus) podwójna penetracja cipki podwójna penetracja analna podwójna penetracja ust gangbang 15M+k i seks w trzy dziurkki naraz przez 10 godzin

Gość gość
zolza opisz swoją fantazję 2m+k jedziesz tam na dwa baty? ;-)

Gość Piter21
Nierozumiem zołzo - oczywiście że tak na sperme w c**eczce czy paluszki? :) W ogole co sądzisz o samym fakcie nasienia twojego chlopaka w pochwie? :)

Gość Lalkaola
Mogę się dołączyć?

Gość Piter21
Zołzo odpowiedz :P

Co o tym sadze Piter21 ze uwielbiam to uwielbiam wtedy patrzeć mojemu mężczyźnie w oczy jak powiekszaja mu sie źrenice i jak jest mu przyjemnie po prostu kocham to :)

Gość gość
no alę pisalas że masz fantazję seksu z dwoma facetami, to pytam czy w tej fantazji jedziesz na dwa baty? :-)

Gość Piter21
Kazda dziewczyna lubi sprawiac swojemu mezczyznie przyjemnosc lecz czy kazda lubi jak facet w niej konczy? ;) Jak jest w Twoim przypadku?

Gość gość
a lubisz wytrysk ma twarz? ;-)

Gość Piter21
I jak sperma wyplywa z twojej muszelki powolutku? ;) ja niestety musze jeszcze poczekac by swojej dziewczynie moc zalac cipke - jakies rady? :(

Gość gość
no zalewaj Ją jak ma okres nieplodny

Gość Piter21
Musze czekac bo po prostu mi nie pozwala i szukam jakiegos taniego sposobu na antykoncepcje dla niej bo na tzw "Kalendarzyk" sie nie zgodzi :( Nic co sprawia, ze jest wieksze ryzyko ciazy nie ulatwia mi proby wyslania plemnikow do pochwy mojej dziewczyny :( Dlatego pytam co mogę robic w takiej sytuacji - znajomy radzi by skonczyc w niej po prostu nie mowiac o tym tylko jest problem bo mam bardzo mocny orgazm i nie umialbym zrobic tego "po kryjomu" :( Czy zaryzykować ciązą i spuscic sie w niej w dzien nieplodny ale ryzykowac brakiem wyslaniu calego ladunku do jej pochwy?

A ile macie lat ? To powiedz niech idzie do ginekologa niech jej tabletki przepisze. Ja to na seksik musze czekac bo mojego faceta nie ma teraz:(

Gość Piter21
Ja 21 ona prawie 20 :P Tabletki odpadają bo juz raz brala i byl problem z florą bakteryjną pochwy, do tego doszedl fakt suchosci i zniszczonych wlosow... Nie wiem co mogę robić, pozwala mi na wytrysk na brzusio a jedyny kontakt z jej cipką bez gumki mam tylko wtedy gdy spożyjemy troche % :) Może to jest wyjście? Żeby razem troszke wypić i wtedy sprobować skonczyc w cipuni? :)

Gość gość
Mi znów marzy się zdrada mojej żony.. Bardzo kreci mnie myśl ze może się całować i pieprzyć z kimś innym.. Czasem się zastanawiam by zaaranżować sytuacje, niewielka domówke i sprowokować seks z innym pod wpływem alkoholu..