Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilna pomoc

Polecane posty

Gość gość
Wedlug mnie nie, gorzej gdyby zjadl jakies srodki czyszczace, leki, albo cos podobnego. A jesli nadal sie martwisz to zadzwon na pogotowie i sie spytaj (z tego co wiem to jest nawet specjalna linia dla takich przypadkow). Ale podejrzewam ze tego kremu zjadl malutko, wiec nie pownno mu zaszkodzic.

Gość gość
Tak, zjadł malutko. Dzwoniłam na pogotowie i lekarz zarządził, że natychmiast płukanie żołądka. Natomiast lekarz rodzinny powiedział, żeby się wstrzymać, bo na pewno tam nie ma nic trujacego i sama już nie wiem co robić.

Gość gość
Skład do stosowania na skórę paskudnawy, ale nic trującego "wewnętrznie" tam nie ma - jak nie ma jakiejś reakcji alergicznej w buzi (bo tam jest i mocno alergizujący konserwant, i substancje zapachowe) to nic mu nie będzie.

Gość gość
Dziękuję Ci serdecznie za taką odpowiedz....

Gość gość
A ile to odrobina?

Gość gość
Hmmm....może z 5 ml

Gość gość
Jedź na płukanie żołądka!

Gość gość
mój sie kiedys wymalował pastą do butów,łącznie z językiem .nic mu nie było,fakt-raczej nie połknął,bo jak poczuł na języku gorzki smak i szczypanie zaczął krzyczeć,język wypłukałam wodą .

Gość gość
Ja bym jechała na pogotowie lepiej na zimne dmuchać

Gość gość
Minęły dwie godziny, dziecko śpi....sama już nie wiem czy niebezpieczeństwo minęło czy go budzić....

Gość gość
Nic mu nie bedzie. Mój brat kiedyś zjadł mydło i nic mu nie było. Nie ma w tym kosmetyku nic takiego co mogło by mu zaszkodzić. Mój syn tez nie raz dobrał sie do moich kosmetyków albo do buzi włożył sobie pędzle a na nich były resztki pudru czy różu. Nic mu nie bedzie. Ja po prostu podałabym dużo płynów jeżeli to możliwe np. Ciepła herbatę.