Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po rozstaniu nie daje sobie ze sobą rady, muszę się Wam wygadać

Polecane posty

Gość gość

Po prostu od momentu rozstania jestem w kompletnej rozsypce, przestałam czuc się kobieco, szczegolnie, ze sotatnio mial problemy z seksem, watpie zeby ktokolwiek mnie jeszcze pokochał :( Mówił, ze jestem wspaniala dziewczyna, ale nie mozemy byc razem... tak wspaniała, chyba niego. Niczym sobie nie zasluzylam na takie odrzucenie, moze jestem taka beznadziejna i brzydka nie wiem, ale czuje sie okropnie i nie wiem jak sobie z tym w ogole poradzic :( Starałam sie jak moglam żeby to utrzymać, ale ja jemu nie odpowiadam i tyle, nie podobam sie mu. W pracy staram sie byc silna i sie usmiechac, ale to sa pozory, bo nie mam innego wyjscia tam, ale popadłam teraz w jakaś taka totalna bezradnośc i zwatpienie czy mnie ktoś jeszcze pokocha? A może ja nie zasługuję na miłość i jestem dla facetow malo wartosciowa zeby ze mna byc... Smutne to jest dla mnie bardzo, szczegolnie, ze to wczesniej tez facet mnie odzrcuil i odzedl do innej, choc jego rodzina mowiła, ze jestem ładna, ze fajna i mnie lubili i ogolnie sie starałam. Dlaczego tak jest i mnie spotykaja takie rzeczy?

Gość gość
Pewnie, że zasługujesz. Nie pasowaliście do siebie, trudno, nic na siłę, poznasz kogoś kto będzie dla ciebie lepszy :)

Gość gość
ogólnie było mi nawet dobrze z nim. ale nie mogłam znieść tego , że mnie bił penisem po twarzy