Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tym filmie ze szpitala z Magdaleną Żuk

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym filmie ze szpitala z Magdaleną Żuk

Gość gość
odurzona narkotykiem odzyskiwała świadomość i się wyrywała, przypominał się jej koszmar, jestem pewna ze była gwałcona, obcy kraj, obcy ludzie, nie mial jej kto pomoc, dla personelu szpitala wygladala jak obłąkana, dziwne ze nie wykonali testów na obecnosc narkotyków, barbituranów itp, w normalnych krajach bada się krew pacjenta na obecnosc alkoholu i w/w substancji

Gość gość
jaki personel szpitala? Chyba tylko pielęgniarka z boku stała. Przecież w szpitalach personel ma odpowiednie ubrania. Chyba to byli gwałciciele, którzy ją przywieżli. Szczególnie bała się tego w kraciastej koszuli. Jeden zasłonił kamerkę, ale i tak było widać że inny ją bił po twarzy. Koszmar i horror. Nie bez powodu uciekała. Jak w ogóle polaczki jeżdżą do takiego dzikiego kraju?

Gość gość
Nie widziałem takiego filmu. Dajcie link

Gość gość
A to byl szpital? Ja myslalam, ze pokoj hotelowy. Cala sprawa jest tak pogmatwana, ze mozna jedynie spekulowac. Ja mysle, ze chodzi tutaj o zorganizowany handel kobietami, w ktory byl zaangazowany jej chlopak, ten Mahmud i inni na miejscu. Nie ma co bojkotowac calego Egiptu, bo jesli przestrzega sie pewnych zasad to nie ma sie czego bac. A Magda albo bylo bardzo naiwna, albo cos wiedziala.

Gość mia100wy
mnie to nadal dziwi, że Polacy i Polki nie mają kompletnie żadnej wiedzy na temat tych krajów muzułmańskich i jakie tam panują obyczaje , nie wiem , jak tam było i co tam było z tą Magdą w Egipcie i nie śledzę tego wątku ale wiem jedno, te kraje muzułmańskie to jest 'dzicz' i gdy żył Husain to znał tych ludzi i obywateli i potrafił zapanować nad tą 'dziczą' ale rządowi USA nie podobał się ten 'dyktator' i został zamordowany a potem nastąpił chaos. I w tych krajach muzułmańskich było i jest mnóstwo bandytów, są dzielnice , gdzie nie wolno zaglądać, jest woda skażona i wiele Polek, które tam były w krajach muzułmańskich i pracowały w firmie typu DROMEX jako geodetki i rysowały mapy , wbijały paliki opowiadają do dnia dzisiejszego, że żadna kobieta nie mogła się pokazać sama, że musiała być nawet w drogiej restauracji w Centrum miasta z facetem , samotna kobieta bez faceta w tych krajach muzułmańskich jest traktowana jak zwierze, jak pies lub koza i to polskie kobiety potwierdzają , nawet znam przypadki z czasów PRL w Polsce, że Polscy oficerowie i służba techniczna pracująca w Syrii za swoją pracę otrzymywała wynagrodzenie w Dollar USA i Polacy chętnie do tej Syrii jeździli aby zarobić USD i byli wielokrotnie informowani aby nie łazić po targowiskach, nie zamawiać żadnych złotych wyrobów, nie kupować żadnego biżu dla żony a jednak, poszedł i przepad bez śladu, do tej pory rodziny nie wiedzą, gdzie są szczątki porucznika lub majora WP a kobieta samotna w tych krajach muzułmańskich nie ma żadnych szans , obstawiam, że nawet przy pomocy polskiego MSZ tylko zostanie jej 'ciało' do Polski przywiezione ale jak było i co było to nigdy się prawdy nie dowiemy , pamiętajcie, w tych krajach muzułmańskich kobieta nie może być sama a odnośnie zaginionych oficerów WP w Syrii to IPN zapewne posiada ogromne archiwum !

Gość gość
być może odurzona czymś ale nie do końca na tyle żeby nie wiedzieć że może jej coś grozić oraz to że przeżyła coś co się wydarzyło w Hotelu a co spowodowało u niej paniczny strach widać że nie daje się nikomu dotknąć takie zachowanie jakie widzimy u niej - mogą być skutkiem przeżytej traumy bólu cierpienia

Gość gość
Wywalili ha przez okno na filmiku jest rezydent, w brazowej koszulce i oprawcy, pielegniarka w chuście, i dwoch funkcjonariuszy, reszta to oprawcy. No i po tym jak wywalili z okna wioza ja do innego szpitala a jest przykryta cala przescieradlem. To jest okropne ze takie rzeczy sie dzieją

Gość gość
23:50 Mowila ze ja zgwalcono w rozmowie z markusem. To wystarczy by miec traume smierdzace brudasy g****ili ja wbrew jej woli

Gość gość
"Śledczy mówią o zabójstwie Polki w Egipcie. Jest wideo nagrane tragicznej nocy" -taki tytuł na niezależnej!!!!!,i poznacie prawdę ,w komentarzach jest ten gosc

Gość gość
poleciał po wszystkich nazwiskach ,cofając się do poprzedniego mordu i czyimi dziecmi są te chłopaki

Gość gość
Swiadkiem w sprawie jest Ukrainka ktora opisala na swoim FB g**** na Monice w hotelu

Gość gość
g****u dokonali : rezydent oraz jego znajomi handlarze zywym towarem z Polski - to wlasnie ta trojka jest znajomymi Marcusa a Monika byla la nich tylko twoarem ktory mieli dostarczyc i wyprobowac - chodzi o zlamanie psychiki dziewczynie zaraz po przylocie by pozniej ja odsprzedac do haremow i domow publicznych - taki byl cel tej wycieczki. trzeja zwyrodnialc z Polski bioracy udzial w g****ie to : syn posła parlamentu Europejskiego mozna sprawdzic nag

Gość gość
Magdy chyba