Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potocka1234

fajne i modne tshirty dla dzieci

Polecane posty

Gość potocka1234

szukam fajnych t-shirtów dla dzieciaków :) mam parkę: córka 6 lat, syn 8 lat. Pora zacząć powoli kupować wiosenne i letnie ubrania - w końcu można ta wiosna do nas przyjdzie ;) zależy mi też na jakości ubrań i żeby można było zamówić online. Gdzie wy ubieracie swoje dzieciaki?

Gość gość
o tak! chyba wszyscy czekaja z utesknieniem na wiosne, lekkie ubrania, sloneczko... co do ubranek dla dzieci i tshiertow to ja przegladam po prostu strony sieciowek. Zawsze cos tam sie trafi ciekawego

Gość katarinaaaaaaaaaa
ja przed majówką zamawiałam trochę ubrań z http://www.51015kids.eu/ W tym też bluzki - akurat ich mają duży wybór. Według mnie maja fajne ubrania dla dzieciaków, w rozsądnej cenie. Jakość też według mnie ok

Gość gość
ja też najczęściej zamawiam właśnie z sieciówek, w tym 51015. Czasem coś mi się uda upolować w second handach ale nie mam za bardzo czasu na łażenie po nich i walczenie z kobietami o ubrania ;) a zakupy online faktycznie są dobrym rozwiązaniem

Gość patronka90
też z utęsknieniem czekam na wiosnę! Mam nadzieję, że lada dzień pojawi się słońce. Przygotowane ubrania wiosenne już mam dla siebie i dla swoich dzieci. Większość zakupów robiłam online ale nie mam jakiegoś konkretnego sklepu ulubionego choć kilka rzeczy też z 5 10 15 się znajdzie :).