Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci kłamią

Polecane posty

Gość gość

Opowiem swoją historię. Jestem z Polski będąc za granicą poznałam na ślubie fajnego faceta. Mam 35 lat on jest starszy o 19 lat wiem że to dużo ale dla mnie wiek nie ma znaczenia. Przez 3 lata mam z nim kontakt przez telefon a od roku nasza rozmowa się bardzo rozwinęła. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia on się domyśla najgorsze jest to że niedawno powiedział że ma dziewczynę z którą mieszka ale mówi że to tylko przyjaźń nic więcej że nie jest szczęśliwy z nią. Ze mną rozmawia o wszystkim powiedział że mnie kocha wie że nie jest mi obojętny ale nadal z nią jest. Pomimo to chce żebym była z nim. Załamałam się kompletnie w tym roku mieliśmy się spotkać ale powiedział że chce się ze mną przespać. Bardzo mnie to zraniło bo chciałam się z nim spotkać ale nie po to gdy mu odmówiłam zaczął mnie ignorować. Wiem że jest to naiwne i nie skrzywdziłabym tej dziewczyny. Dla niego to nie problem bo powiedział że miał kilka razy w życiu kilka dziewczyn w tym samym momencie i on nie widzi w tym nic złego. Chciał seksu ode mnie mimo że ma dziewczynę i on nie ma z tym żadnego problemu. Zależy mi na nim bardzo kocham go i chciałam żeby był pierwszym facetem dla mnie bo nie miałam nigdy chłopaka bo to jest on na którego czekałam od zawsze. Czuję się fatalnie że mnie okłamał że nie wyjawił prawdy wcześniej że to tylko gra dla niego. Wie jak mi na nim zależy jak na nikim innym.

Gość gość
bedziesz glupia jak to z nim zrobisz, co z tego ze uczucie, to minie, jest starszy az tyle i co bedziecie razem za dychu bedzie jeszcze bardziej stary i co, opamietaj sie nie daj sie uczuciu wkreca se tak kazdy ze to wyjatkowy na cale zycie tak dziala hormony zobacz ilu lepszych mlodszych jest wokol ciebie nie daj sie uczuciu zobaczysz ze jak dasz sobie szanse to poczujesz to nie raz, a jak to z nim zrobisz bedzie gorzej uczucia, to jasne ze jak klamal znow bedzie klamac chce mloda naiwna na seks powie to i tamto ale czy to prawda, zastanow sie albo dasz sie uczuciu bedzie seks ale potem zlamane serce albo obudz sie i zobacz na portalach randkowych ile masz mozliwosci :)

Gość czizas
no i?

Gość gość
Ja wszystko rozumiem ale gdy nie znałam prawdy którą mi wyjawił naprawdę chciałam spróbować z nim to jest pierwszy facet którym się zainteresowałam jestem stała w uczuciach i wiem że to co do niego czuję od trzech lat nigdy się nie zmieni. Nie rozumiem dlaczego nie powiedział mi wcześniej że ma dziewczynę dlaczego to zataił. Zawsze prawda wyjdzie na jaw, dla mnie gdy niejesteś szczęśliwy w związku tak jak on twierdzi że nie łączy go nic że żyją osobnym życiem ale mimo to jest z nią nadal to odchodzę i próbuję z nową osobą dopiero. Seks z nią uprawia bo mi powiedział że robi to bo jest facetem a to nie znaczy że ją kocham tak mi powiedział. Że jest sam ze sobą bo ona go obraziła skrzywdzila i że chciał z nią zerwac a mimo to jest z nią nadal. Wydaje mi sie że ją kocha chociaź spytalam go o to powiedział że jej nie kocha. Że jestem dla niego waźniejsza ale jak do niego dzwoniłam kilka razy i wiem że w tym czasie był z nią gdy odebrał telefon ode mnie to udawał że mnie nie zna i zawsze gdy ze mną rozmawia to tylko wtedy gdy nie jest on w domu bo wiem że ona nic o tym nie wie a mi powiedział że dlatego bo on nie musi się tłumaczyć jej. Jest mi ciężko bo mógł mi to powiedzieć od razu na początku że ma dziewczynę to bym się w nim nie zakochała a teraz mam złamane serce. Ja od razu od początku byłam z nim szczera powiedziałam że jestem sama nigdy bym tego nie zrobiła komuś żebym oszukała go bo na nim mi zależy

Gość gość
Mezczyzni na zachode klamia notorycznie. Taka kultura zachodu. Tam nikt nikomu nie jest wierny, zdrady sa tak czeste jak u nas znalezienie dziorawej drogi.

Gość gość
Jakas Ty naiwna...mieszka z nia ale laczy ich tylko przyjazn hahaha padlam :D. Uwodziciel lubiacy Leciec na dwa fronty a moze I wiecej a Ty to lykasz. Taka glupia czy taka zdesperowana?

Gość gość
Może jest z nią bo lepszy rydz niż nic. Będzie tak skakał póki się nie zakocha.

Gość gość
ja pi/tole i takie właśnie kobiety są nic nie warte.autorko, gratulacje :D

Gość gość
dópa sra a facet kłamie nie wiadomo dlaczego :D

Gość gość
powtarzam dzis czujesz za rok ktos inny co ty wiesz o uczuciach jak to twoj 1 obiekt? co z tego ze 1 czyni go to w jakis sposob przywiazujacym ktos caluje sie z kims 1 innym niz tym z ktorym uprawia 1 seks czy w zwiazku z tym ma jakies dylematy bo to 2 calujacy? to kwestia myslenia, nadajesz mu waznosc z powodu pierwszosci a moze jednak pojdz do klubu lub napisz na portalu do kilku facetow i zobacz co wtedy poczujesz? czy tak trudno pojac ze nie stanie sie nic magicznego ze nie bedzieecie razem skoro on cie nie chce? myslisz ze przez seks zmieni zdanie? co to za czlowiek wgl nie kocha a pieprzy, chcesz to mu sie oddaj sluchaj uczuc ale potem placz ze jeszze ciezej ci z tesknota bo on pradzej czy pozniej cie zostawi jak sie znudzi wiec ton w uczuciach ekscytacji potem rozpaczy na np 5 lat z racji seksu uczuc albo ogarnij sie spojrz ilu piekniejszych witalniejszych mezyczn do kochania z racji braku seksu szybciej zapomnisz chyba ze wolisz tkwic w swoim kocham go on mnie kocha bo mnie pieprzy a zaraz potem znow sie nie odezwal jest mi przykro ale nie moge bo kocham....

Gość gość
nie czytalam slowo w slowo i teraz sie okazuje ze masz 35 ;o...

Gość gość
dlaczego ludzie kłamią?

Gość gość
Dlaczego faceci klamia? Bo chca sobie por...c na boku. A kochanki lykaja kazda scieme typu ,,nie uklada mi sie z dziewczyna, nie uprawiamy seksu juz" :D