Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet daje do zrozumienia, ze chce odejsc?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich na forum, którzy zajrzeli na mój watek. Jestem z facetem od 7 miesięcy w związku, ale znamy się dluzej. Zawsze mielismy mase tematow do rozmow i było nam razem swietnie. Mamy zamiar zamieszkac razem za chwile, ale facet mowi coraz częściej cos co zaczyna mnie niepokoić. Zaczelo się od tego, ze przestaliśmy dużo ze sobą wspolzyc, a przedtem robiliśmy to często, codziennie. Mogę to zrozumieć, bo on rzeczywiście ciężko pracuje wiec gdy mowi, ze jest zmeczony już nie nalegam na seks. Ostatnio przy kolacji zaczal temat o koleżance z pracy, kiedyś znalazłam u niego w telefonie jej zdjecie, które sciagnal z fb. Zreszta dosyć często ostatnio o niej wspomina... Pare dni temu powiedział, ze jestem dla niego za dobra... Ja nie pracuje, miałam trochę problemów ze zdrowiem. Siedze w domu, przygotowuje posiłki, sprzątam, piore... To, co sklonilo mnie do zalozenia tego tematu to jego wypowiedz z wczoraj. Otoz powiedział najpierw, ze gdy zmaieszkamy razem on będzie często wychodzil, a potem po seksie, ze ma moje ciało caly czas i gdyby nie miał, to może lepiej by się miedzy nami ukladalo... Za chwile wprowadzamy się razem do mieszkania, a on takie rzeczy opowiada. Dodam, ze on ma 40 lat a ja 29.

Gość gość
Marzy mu sie seks na boku z kolezanka albo juz CIE zdradza . Myslisz ze po co trzyma jej zdjecia w telefonie? Dal Ci do zrozumienia, ze Twoje cialo juz mu sie nudzi, twraz chcialby por... c Inna. Mozliwe ze jestes mu w domu potrzebna tylko do sprzatania, gotowania I dawania d...y. A jak szybko poszlas z nim 1wszy raz do lozka? Na Twoim miejscu przy nablizszej okazji przejrzalabym mu telefon, poczytala smsy, ciekawych rzeczy mozesz sie dowiedziec...

Gość gość
hej, dzięki za odpowiedz. Do lozka poszliśmy po długim czasie, trochę go zwodzilam, on szalal za mna a ja go miałam za bardzo dobrego przyjaciela. Po pierwszym razie on chciał więcej, ale ponownie zaczelismy sypiac po jakichś 4 miesiącach od pierwszego razu. Już regularnie. Przegladam jego telefon, on twierdzil zawsze, ze nie ma nic do ukrycia... Wiadomosci do innch lasek nie widuje, chyba ze kasuje, ale oprócz tego zdjęcia koleżanki z pracy jakies dwa tygodnie temu znalazłam 2 inne zdjęcia jego znajomej, jak on to twierdzi''prawie kuzynki'', zrobiłam awanture to zaczal się pokrętnie tlumaczyc... ze telefon sam mu sciagnal te zdjęcia do galerii lol

Gość gość
Telefon Sam m sciagnal te zdjecia haha I Ty w to uwierzylas? A wiec zdjecia kolejnej laski... Prawie ,,kuzynki". Pewnie wiadomosci Od tychze kolezanek juz pokasowal. A ma fb w telefonie? On cos ukrywa, mysle ze sypia z ta kolezanka z pracy, moze kontaktuje sie z nia przez messengera

Gość gość
wydaje mi się jeśli czegos rzeczywiście nie ukrywa, to cos planuje... takich jego niepokojących wypowiedzi jest znacznie więcej. Np. raz w kontekście rozmowy o seksie powiedział, ze jestem slaba... a następnym razem, ze nie chce mu się uprawiac seksu bo ma wyj****e i cieszy się swoja niezaleznocia... kurde, jak czytam to co pisze to niewierze... wszystko czarne na białym ni nie wiem po co jeszcze dorzucam nowe watki na forum... gościu, a jestem kobieta czy mezczyna?

Gość gość
No tak czarne na bialym, pewnie jest z Toba z braku laku zeby z krzyza spuscic, a jak sie trafi Inna, ,,lepsza" w te klocki to CIE kopnie w d...e. Moim zdaniem juz CIE zdradza

Gość gość
kurka wodna... jeśli już mnie nie zdradza fizycznie to na pewno emocjonalnie. Mieszkamy razem od miesiąca, bo on musial się wyprowadzić ze swojego mieszkania a jak już wspomniałam, za chwile mamy razem zamieszkac w kawalerce. heh wydaje mi się, ze on już nawet z krzyza nie chce spuszczać majac mnie w lozku. Jeszcze jedna rzecz-on był w 7 letnim związku, od 2 lat jest singlem, ale zawsze wspomina o swojej bylej, od kiedy pamiętam... zawsze czułam się do niej porownywana...oprócz tego widze jak pożądliwie patrzy na ulicy, w markecie na kobiety w swoim wieku... kolo 40, ustawione, na stanowiskach, zadbane... chyba rzeczywiście wzial mnie sobie, bo nie miał innej opcji a dobrze nam się zawsze gadalo i imprezowalo... a to wspólne mieszkanie to chyba dlatego żeby mieć komfort a ja za chwile wracam do pracy i będę się dorzucać do polowy oplat pora porozmawiać powanie dzięki za Twoje odpowiedzi i podpowiedzi, miłego dnia

Gość gość
Jak idzie do pracy to go spuszcz, spuszczony juz nie bedzie bzykal swojej kolezanki.

Gość gość
po ci ci taki stary cap? Młoda jesteś, weź coś lepszego.

Gość gość
nom, chodzi o to, ze ja się w nim zakochałam...