Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyczaśnięty palec (odchodzący paznokiec i podejrzenie złamania)

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy moja dwulatka tak bardzo przyczasneła palec, że odchodzi jej paznokieć złamany w pół w szerz u kciuka ręki, jest tez podejrzenie złamania i zastanawia mnie całkowity brak bólu i córki, w ogóle nie płakała, tylko przy zmianie opatrunku, kiedy widziała swój palec (który naprawdę wygląda tragicznie). Ma założoną szynę i zalecenie podawania leków przeciwbolowych, ale jej nie podaje, bo ona twierdzi, że jej nie boli... i to mnie zastanawia, dlaczego to nie boli?

Gość gość
przytrzasnęła- mamuśko nieortograficzna :P

Gość gość
racja....:)

Gość gość
to dobrze ze nie boli , moja córko juz sporo starsza niz twoja złamała noge i tez nie bardzo bolało lub prawie wcale a le jakis rok zoniej skreciła na wfie to krawiak ból w pioruny

Gość gość
Zgłoś to lekarzowi, może jakieś nerwy uszkodzone, a może młoda po prostu ma bardzo wysoki próg bólu, ewentualnie uważa, że Ty od niej oczekujesz, żeby jej nie bolało więc o tym nie mówi. Może jakaś mieszanka tych 3 rzeczy. I zapamiętaj to przy-TRZASNĄĆ, bo straszna wiocha Ci wyszła :P

Gość gość
"to dobrze ze nie boli " Od kiedy dobrze, że nie boli? Wiesz jaka jest funkcja bólu? To znak dla organizmu, że w jakims miejscu jest jakiś uraz/ognisko chorobowe etc. Jak nie boli tzn. że organizm ignoruje te rzeczy.

Gość gość
no wiocha, wiocha.... wiem i nie mam jak poprawić, mam problemy z ortografią i zawsze sprawdzam zanim cos wyslę, bo jestem tez wzrokowcem i często sama wyłapuje blędy a tu pospiech i masz babo placek:)

Gość gość
Przy koorffa co??

Gość gość
...czasnela :o o kurfa tego jeszcze nie grali

Gość gość
Pozostaje tylko się cieszyć, że nie napisała przyczasła

Gość gość
Generalnie mnie ten błąd też rozśmieszył, ale wchodzić na poważny jednak temat tylko i wyłącznie po to by złośliwie coś wcisnąć, a nie doradzić to jest jeszcze bardziej żenujące zachowanie, niż robienie błędów ortograficznych.

Gość gość
Autorko może skonsultuj sie z pediatra, troche to niepokojące ze nie czuje bólu.

Gość gość
jutro wybiorę sie do pediatry a jak nic sie nie dowiem to prywatnie do chirurga dziecięcego