Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej 9letniej corce rosna wlosy lonowe i pod pachami

Polecane posty

Gość gość
9 lat to jest 3cia klasa podstawowa? Powaznie? I uwazacie, ze to norma? Jestem przerazona. My dostawalysmy w 5-6 klasie, sama dostalam w wieku 13 lat. 9 lat to za wczesnie. To wina zarcia, zanieczyszczenia, ogolnego syfu. A piersi to niemowlakom juz rosna po kurczakach i nie tylko.

Gość gość
Kiedyś najwiecej koleżanek dostawało.okres w 6 kl i to w styczniu.Jak jakaś dostała okres w 4 to przestawała rosnać.Ja tez dostałam w 6 kl ale jestem z końca roku.Wiec niektore miały 13 inne 12.Moje córki dostały w 5 kl a najmłodsza w wakacje gdy szła do gimnazjum i jest wysoka ponad170.

Gość gość
Moja córka jest w 6 klasie, okres dostała tuż przed 10 urodzinami, ja dostałam mając 9 lat. W klasie córki jest 16 dziewcząt, wszystkie już miesiączkują. Dla mnie 14 letnia panna dostająca pierwszą miesiączkę to anomalia, na pewno na coś musi być chora.

Gość gość
15.01 ty chyba jestes p*****lnieta totalnie. 14 lat i 1 okres to dla cb jest nienormalne. Dla mnie anomalia jest 9 latka ktora miesiaczkuje. Jestem rocznik 82 i okres fostalam majac dokladnie 13 lat. I to jest norma a nie 9 latka. Puknij sie

Gość Ja z 15 51
I 90% dziewczat z mojej klasy mialo tak samo. Jedna tylko dostala jak miala 11 lat sle matka chodzila z nia do pediatry wlasnie z tego powodu.

Gość gość
dziś Dostałam okres jak miałam 14 lat i jestem raczej nirmalna i wówczas było to w normie. Moja córka dostała mając 11, 5 roku i rośnie cały czas. Je bardzo mało wysokoprzetworzonej żywności (czasem jakieś chipsy, fast food średnio raz na 6 miesięcy). Drób wyłącznie eko lub zagrodowe. W jej klasie większość tak dostała. Jakieś zmiany populacyjne.

Gość gość
dziś * normalna miało być :)

Gość gość35
Moja córa ma dzisiaj naście lat o jej włoskach dowiedziałam się w dośc dziwny sposób .Córka miał wtedy 12 lat.Kiedy kapałam się córcia weszła do łazienki rozebrała sie ale stała tyłem do mnie,wskoczyła szybko do wanny zasłaniajac sie. W kapieli cały czas chciała mi cos powiedzieć ale nie wiedziała jak.Wiedziałam o co chodzi i jako matka postanowiłam jej w tym pomóc,Wstałam z kąpieli stanełam przed córką całkiem nago i wyszłam z wanny.Nie ubierałam się i czekałam na relacje córki. Z chwilę córka wstała i zaczeła wychodzić.Urosły je włoski i pod pachami tez .Dziwny to spoób okazania kobiecości dla mamy ale dobry i taki.

Gość gość
Ja mam 10lat i mam włoski pod pachami i włoski łonowe mam czasami przezroczysty śluz i nie mam okresu co robić