Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moj facet to egoista i sie o mnie nie troszczy czy to ja jestem marudna?

Polecane posty

Gość gość

Przyklad z jakiegos miesiaca wczesniej, chcielismy wyjechac wyciagiem na taka górę ( ale nie w Tatrach), to byla dosc niska gora, a bylo w miare cieplo wiec nie myslalam, ze bedzie tam snieg i ubralam trampki. NIestety na szczycie byl snieg i wytrzymalam tam chwile, ale prosilam zebysmy porobili kilka zdjec i wracali bo przemokly mi buty. A on sie bardzo nie spieszyl bo chcial poogladac sobie widoki :O Druga sytuacja: zle sie czulam, mialam grype żołądkowa i bolal mnie brzuch. Leżałam na waskim lozku, a on mial pretencje, ze ni moze sie polozyc obok mnie bo zle sie czuje i bedziemy sie tam gnieść. Kolejna sytuacja: byłam chora i wracalismy z wakacji. Po drodze chcial zrobic zakupy z lokalnym sklepie, ktorych nie ma u nas. A ja go poprosilam zeby mi kupil tylko wino bo moja mama prosila, a ja mu oddam kase. Na to on, ze mi nie kupi i sama powinnam wyjsc do sklepu bo on jak sie zle czuje to jeździ jakoś do pracy. A i tak tam szedl to po co mialam isc z nim. W koncu poprosilam kolezanke to ona mi kupila To jest brak troski wg was?

Gość gość
jestes marudna i chcesz sie nim wyslugiwac. facet nie daje sobie wejsc na glowe. zachowujesz sie jak dzieciak (gory, sklep - rak przewidywania, samodzielnosc i lenistwo). lozko - no to zalezy. za malo info. chcesz zeby cie nianczyc

Gość gość
up