Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staż czy praca ? Co byście zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Gdybyście sie dostali na upragniony staz, podobałoby się wam tam, ale w miedzy czasie pojawiłaby sie szansa na prace tylko wymagajaca dosc duzych umiejetnosci, a wy nie mielisbycie żadnego doswiadczenia? Boje sie zrezygnowac z tego stazu ze mi przepadnie

A dlaczego ma Ci przepaść staż? Jeśli praca wymaga dużych umiejętności, to na pewno sprawdzą Cię na rozmowie, jak Cię przyjmą, to znaczy, że się nadajesz. A ze stażu wcale nie musisz rezygnować, oczywiście do czasu decyzji z tamtej pracy.

Gość gość
Czyli podsumowując: Plusy Stażu: - Polubiłam pracę tam, - nieźle sobie radzę bo mi wszystko tłumaczą ,a nawet maja taki obowiazek, - fajne godziny pracy i nie moge zostawac po godzinach, Minusy Stażu: - niwiadomo czy zaproponuja zebym pozniej została po tych 6 miesiacach, ale mysle, ze cos innego znajdę, - jest w troche gorszym miescie dla mnie - małe zarobki , czyli 1200 zł na reke Plusy pracy: - stałe zastrudnienie - w fajniejszym mieście -pewnie wyzsze zarobki Minusy pracy: - wymaga dosc duzych umiejetnosci i nie wiem czy sobie poradzę, - nie wiadomo jacy tam beda ludzie, czy tak przyjazni jak tutaj -bedę musiała byc może zostawać po godzinach, a mam jeszcze studia zaoczne i to wazne

Gość gość
Strasznie długo przyjmują cię do tej pracy :P. Ponad m-c temu zakładałaś taki sam temat.

Gość gość
16:54- no tak, ale obawiam się czy sobię będę radzić w tamtej pracy bez żadnego doświadczenia... Już nie wiem co robić. To jest praca, w której ktoś znajomy mnie polecił, jak mam być szczera, także mam na nią szansę , ale już sama nie wiem. W każdym razie jest to praca umysłowa, która nie jest łatwa jeśli ktoś nie ma doświadczenia

Gość gość
16:57- bo to kolejna oferta pracy :) a w między czasie postanowiłam pojsc na staż. Tamta praca nie wypaliła ostatecznie bo szefowa się rozmysliła w ostatniej chwili wlasciwie