Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody Avi

brak okresu plamienie testy negatywne objawy a ciąża

Polecane posty

Gość Młody Avi

cześć !! z dziewczyną staramy się o dzidziusia, jej pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 08.04.2017 cykl trwa 28 dni, koniec okresu 12.04.2017 dni płodne według kalendarzyka zaczęły się jej od 17.04-do 23.04 planowany dzień owulacji (według kalendarzyka) przypadł na 22.04.2017. z dziewczyną współżyliśmy bez zabezpieczenia z finałem w niej w te dni (16.04)(18.04) (19.04) i //owulacja// (22.04) następną miesiączkę powinna dostać 06.05.2017 lecz jej nie ma do dziś (09.05.2017). Spóźnia się jej już 4 dzień, dziewczyna narzekała na ból w podbrzuszu, mdłości, wymioty, pobolewanie piersi, brodawki ciemniejsze, w ogóle zauważyła że jej piersi są większe, ślinotok, wzdęcia, metaliczny posmak w ustach, i przemiennie odrzuca ją od jedzenia, lun nabiera apetytu. dnia 07.05.2017 dziewczyna dostała skąpego jasno-różowego plamienia, a okresu dalej brak !! test ciążowy o stężeniu //10// negatywny, dziś z dziewczyną w laboratorium zrobiliśmy badanie Beta HCG, wynik poziomu B-HCG w surowicy krwi wynosi 0.185 mIU/ml (czyli brak ciąży) jak myślicie..... CZY JA Z DZIEWCZYNĄ JESTEŚMY W CIĄŻY TYLKO TAK MŁODEJ ŻE ZA WCZEŚNIE TO WYKRYĆ ? PS. WEDŁUG OBLICZEŃ JEST TO 5 TYDZIEŃ I 4 DZIEŃ :/

Gość gość
Czesc!!!! Nie jestescie,starajcie sie dalej... :D Tyle objawow,az? :/

Gość Młody Avi
przepraszam plamienie miała jednak 06.05.2017 słuchajcie kiedy jest takie plamienie to raczej jest implantacja zarodka, akurat taka sytuacja ma miejsce w dniu spodziewanej miesiączki, czyli tu by się zgadzało, a hormon B-HCG zaczyna być produkowany po zagnieżdżeniu, czy jest szansa że ciąża jest na tyle młoda, że ani test domowy ani badanie z krwi nie jest w stanie wykryć ciąży i daje wynik negatywny ? ps mamy wizytę u ginekologa 17-stego Maja tak że mamy jeszcze tę nadzieję że będziemy rodzicami :)

Gość gość
Ja prdl dobrze, że brzucha ciążowego ta dziewczyna nie ma już i nie czuje ruchów. :D

Gość Młody Avi
no własnie tak aż tyle objawów, dodam jeszcze że dziewczyna ma wzdęty brzuch u dołu i twardy. nie wiem po prostu chyba jesteśmy zmuszeni poczekać do 17.05.2017

Gość gość
Nie ma ciąży chyba, że urojona przy takim wyniku z krwi możecie być tego pewni.

Gość Młody Avi
no niby moglibyśmy być pewni, ale są też przypadki, potwierdzone że test z krwi nawet się mylił a ciąża jednak była...

Gość Młody Avi
no nic dzięki wielkie widać że w naszym przypadku nikt nie będzie pewny czy to ciąża czy też nie, poczekamy do wizyty u ginekologa, w razie co podzielę się wiadomościami po wizycie, dzięki wielkie miłego wieczoru :)

Gość gość
Tyle objawów, a sam twierdzisz, że ciąża jeszcze nie zagniezdzona. Rusz głową chłopie. :(

Gość Młody Avi
tak ale zauważ że organizm organizmowi nie równy, każda kobieta jest inna i przechodzi inaczej, niektóre wyczuwają ciąże zaraz po zapłodnieniu w pierwszych tygodniach, nie wiem dzięki za poradę

Gość Młody Avi
plamienie miała szóstego maja czyli w dniu spodziewanej następnej miesiączki dziś mamy wtorek, zagnieżdżenie trwa około 3 dni lub do 3 dni, każda przechodzi chyba inaczej nie wiem

Gość gość
Taka beta oznacza brak ciąży. Ale widzę ze i tak nie wierzysz wiec zróbcie kolejna bete po 48godz. od pierwszej to wyjaśni sprawę ostatecznie.