Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MARKUS,ZŁOTY, SOLCZAK piszcie co wiecie

Polecane posty

Gość gość

O nich to jest bardzo potrzebne.Gdzie oni teraz są?

Gość gość
Złoty to chłopak karoliny która zamordowano w Karpaczu ,markus jego przyjaciel,także kumpel karoliny.Byli zamieszani W jej śmierć ale ktoś wysoko postawiony to ucieszył I KONIEC Z TYM KURWA! Zorganizowana grupa śmieci . Wszyscy mieszkali we Wrocławiu, i to na pewno oni się wprowadzali obok karoliny do mieszkania,zastraszali ja itd A cały Wrocław trąbi o machlojach i uzywkach markusa

Gość gość
on ma krew na rekach. ktos powinien dokonac slusznego zadoscuczynienia ...

Gość gość
To jest straszne. Piękna młoda dziewczyna . Zakochała się a taki ch.UJ ja sprzedał. Jakim trzeba być człowiekiem. Jak można żyć wiedząc że wydał dziewczynę na śmierć. Mam nadzieję że prawda wyjdzie na jaw i wszyscy bekna za to co jej zrobili. To jest straszne. Wyrazy współczucia dla rodziny. Bardzo mi przykro... dlaczego tacy ludzie jak oni chodzą po tym świecie. Ewidentnie widać że jej niby chłopak i rezydent są w to zamieszani. Wystarczy obejrzeć nagranie rozmowy. Jak on mógł być taki spokojny widząc w jakim dziewczyna jest stanie. Jestem wstrząsnieta ta sytuacja... czekam na sprawiedliwe rozwiązanie sprawy. Dla godności Madzi oraz jej rodziny. Takich jak te obrzydliwe typy powinni palić na stosie.

Gość gość
Kobiety same takich zazwyczaj wybieraja, bo są emocje, a potem płacz. Ich wybór.