Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce tez robi się niebezpiecznie. Ostatnio zaczepiło mnie

Polecane posty

Gość gość

trzech Arabów na dworcu. Niby w okół było dość pełno ludzi, ale się bałam bo nie odstępowali mnie na krok, a nikt nie reagował :O Najgorsze, że potem zeszłam na dół w stronę stacji kolejowej żeby wyjąc pieniądze z bankomatu, myslałam, ze juz poszli, a oni dalej nie chcieli się odczepic i mnie nazywali "sex machine" :O . Oczywiscie nikt nie reagował... Masakra jednym słowem. Ale odeszłam szybkim krokiem na górę i na szczęście nadjechał mój tramwaj i pocjechałam .. ale sie przestraszylam to byl juz wieczor

Gość gość
W ogóle to jest ich coraz wiecej, szczegolnie na dworcu, ale poza centrum też są. Masakra, kilka lat temu tak jeszcze nie bylo u nas.. dobrze ,ze byli jacys ludziw w poblizu, ale generalnie to oni to mieli w nosie, nawet ochroniarze gdzieś sie tam szwendali, ale nikt sobie nic z tego nie robil oni tylko na żuli zwracaja uwage

Gość gość
Nie kłam, ty nawet babą nie jesteś tylko zwykłym pedałem :D PS: większość młodych Polek to ścierwa i sex machine, przeciez to prawda, o co się obrażasz ? nastolatki i studentki ito szmaty niewiele warte, zlepek komórek, w głowach sieczka, grzyb w pochwie