Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki krem 30 plus polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Używam tylko nawilzajacego kremu plus kosmetyki koloryzujace. Ostatnio zauważyłam że moja buzia już nie wygląda tak fajnie..nawet w makijażu..jestem załamana..co polecacie na rozjasnienie twarzy, blask świeżość..itp. i na zmarszczki

Gość Bernard p
A gównem sie wysmaruj

Gość Mama 2 plus 2
Ja używam na noc Vichy Idealna Skin Sleep plus Resibo pod oczy - jak dla mnie oba są rewelacyjne. A na dzień nie znalazłam jeszcze idealnego kremu.

Gość gość
Retinoidy, kwasy... ale to nie latem.

Gość gość
Jakiś z serii Irena Eris- wszystkie są bardzo dobre i w przystępnej cenie. Po Lorealach skóra twarzy swędziała mnie masakrycznie :/

Gość gość
A jaka masz skore tłusta, sucha, mieszana, masz trądzik lub wypryski? Każdy musi znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. To co jednej osobie pomaga innej szkodzi. Każda skóra jest inna. Ja du suchej z wypryskami używam cetaphil a na noc krem z kwasem migdałowym. Po większości kremów mam wysyp białych pryszczy. Kremów przetestowałem już wiele ale tylko te dwa są Ok dla mnie. Prócz tego krem pod oczy z mocznikiem balea 5%.

Gość gość
Lepiej idz na Mezo kwasem hialuronowym co 4 mies

Gość gość
Kremy vichy i loreal to jedno i to samo tak samo garnitur. Skóra po nich piecze bo maja duża zawartość alkoholu w składzie. Po vichy idealia myślałam, ze mi skore wypali. Polecam kremy :cloche, avene, dermika, clarena, aa. I mimo, ze masz skończone 30 lat spokojnie możesz używać kremów nawę 40, 50 plus. Liczy sie problem skory a nie to co jest napisane odnośnie wieku.

Gość gość
Jeżeli masz skórę mieszaną lub tłustą, spróbuj kosmetyków z aktywnym węglem (Carbo Detox od bielendy). Działają antybakteryjnie i matują, poza tym węgiel absorbuje zanieczyszczenia i zwęża pory, no i zapobiega powstawaniu nowych pryszczy.

Gość gość
gość dziś Spróbuj wyperidalać z tym spamem, ściero reklamowa!!! WON! :o