Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic w tej sytuacji. Kasacja auta poradzcie.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanko odnosnie wyrejestrowania samochodu. Znalazlam sie w dosc glupiej sytuacji,nie bede wnikac w szczegoly. Chce oddac swoje auto do kasacji. Po prostu stracilam dowod rejestracyjny a niedlugo mija rata oc. Nie chce wyrabiac nowego dowodu bo to koszty. Czy do kasacji przyjmuja auta bez dowodu???

Gość martin50
Myślę, że powinno wypalić z samym paszportem , gdy zgłosisz się do www.logogroup.pl . Mają szeroką ofertę jeśli chodzi o kasację i złom, myślę że na luzie powinno się wszystko z nimi załatwić i ugadać.

Gość gość
Ja złomowałem swój samochód za pomocą www.delta-sj.com.pl Na ich oficjalnej stronie jest napisane, że jest potrzebny dowód rejestracyjny ale mają dopisane że w razie zgubienia dokumentów można mieć oświadczenie o zgubieniu dokumentów. Polecam ci się u nich dopytać. Działają na terenie całego kraju.

Gość gość
Skontaktuj się z takim auto skupem i otrzymasz wszelkie informacje dotyczące kasacji i wyrejestrowania pojazdu. Ja korzystałam kiedyś z usług www.metland.suwalki.pl i nie miałam żadnych problemów prawnych.

Gość gość
Skontaktuj się z takim auto skupem i otrzymasz wszelkie informacje dotyczące kasacji i wyrejestrowania pojazdu. Ja korzystałam kiedyś z usług www.metland.suwalki.pl i nie miałam żadnych problemów prawnych.