Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zatrzymanie wzrostu wagi w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej kobiety. Ogólnie jestem naturalnie bardzo szczupła, ale w pierwszej ciąży jadłam tak jak czułam i przybrałam 20 kg. Owszem szybko to zrzuciłam i obyło się bez rozstępów, ale teraz w drugiej ciąży nie chciałabym znów tyle przytyć, bo źle się z tym czułam, było mi na koniec ciężko i źle wyglądałam w ostatnich miesiącach. Wiem, że jadłam też za dużo soli i puchłam mocno na koniec. Obecnie jestem w 30 tc i przybrałam już 12 kg i zaczynam za bardzo zaokrąglać się na twarzy. Czy którejś z Was udało się jeść w pewnym momencie tak żeby dzieciątko sobie dalej rosło, a Wy już nie przybierałyście na wadze? Dodam, że sporo się ruszam, szczególnie przed południem i wtedy też nie mam za dużego apetytu, jem regularnie, ale po trochę, ale popołudniami jestem już zmęczona, wtedy więcej odpoczywam no i apetyt też wtedy rośnie, albo bardziej zajadam, bo jestem mniej zajęta. Proszę o jakieś rady i podzielcie się tym jak to było u Was z przybieraniem. Boję si, bo w pierwszej ciąży w ostatnich dwóch miesiącach przybyło mi w sumie 7 kg :/.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować