Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatrycjaJastrzab

Cienie do powiek

Polecane posty

Gość PatrycjaJastrzab

Witam :D chciałabym sobie na nadchodzące lato zakupić jakąś fajną paletkę z pastelowymi cieniami, jednak nie mogę na to przeznaczyć zbyt wielu funduszy, dlatego zastanawiam sie nad paletą z lovely https://idealna.pl/kosmetyki/makijaz/cienie/lovely-belle-naturelle-paleta-pastelowych-cieni-do-powiek/ Co sądzicie o jakości tych cieni? Będą się dobrze utrzymywały na powiece?

Myślę, że będziesz musiała poprawić je raz w ciągu dnia, ale to chyba nie jest duży problem ;) A wyglądają ładnie.

Gość gość
Makijaż oka robi świetną robote :) jak chcesz to mogę Ci fajne cienie do powiek Alilla polecić. Są hipoalergiczne i bardzo trwałe, a do tego jak zobaczysz ich opakowania to się zakochasz

Gość Igulla88
Polecam też cienie mineralne z Annabelle - są bardzo fajne, a jeśli ktoś ma wrażliwą skórę to na pewno te będą idealne.

Oglądałam je ostatnio w sieci i chyba kupię. Bardzo mi się podoba to,ze są tak naturalne.

Gość gość
Ja bardzo zwracam uwagę na to jakich kosmetyków używam. To dla mnie bardzo ważne. Cenię sobie jakość. Do makijażu na wyjścia świetnie sprawdzają mi się ogólnie kosmetyki z https://www.pierrerene.pl/pl/ to jedne z moich ulubionych!

Gość manka56

Ważne jest to, żeby paleta ceni była uniwersalna, u mnie dobrze sprawdza się na przykład twilight eveline, niedawno była na promocji i za niecałe 13 złotych ją dorwałam, także super tanio. Dobrze się blendują te cienie, są dość trwałe, kolory nasycone.