Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię być atrakcyjny i uwodzicielski dla kobiet, do tego jestem...

Polecane posty

Gość gość

chorobliwie nieśmiały. Nie zasługuje na miłość. :( Zawsze jak widzę jakaś dziewczynę, to sobie myślę, że co ja jej mogę dać? NIC, inni są lepsi ode mnie... ehh

Gość gość
Każdy zasługuje na miłość. Jak jesteś nieśmiały to pewnie będziesz wierny. To też zaleta.

Gość gość
10:07 żadna nie będzie chciała faceta, który jest z nią tylko dlatego, że inne są dla niego niedostępne. Po za tym kobiety podświadomie wolą takiego, który ma powodzenie bo: a) wtedy może czuć się lepsza od innych kobiet b) skoro inne go chcą tzn, że jest atrakcyjniejszy od innych facetów i patrz punkt "A"

Gość gość
Ale nie chciałabym się cały czas zastanawiać czy jakaś piękna kobieta nie podrywa takiego przystojniaka. Najważniejsze to nadawać na tych samych falach.

Gość gość
Jak nie będziesz rozmawiać z dziewczynami to ciężko będzie ci je podrywać. Pomyśl nad swoimi zaletami i zadbaj o siebie.

Gość gość
Nie mów, że nie zasługujesz ma miłość... Na pewno byłbyś fajnym, uczciwym i troskliwym chłopakiem dla jakiejś dziewczyny. Też kiedyś byłam bardzo nieśmiała i nie miałam pojęcia jak zagadać do chłopaka, ale zaczęłam podejmować ryzyko i okazało się, że to nie jest takie trudne ;) Powoli z tego wyrosłam. W kontaktach z płcią przeciwną bardzo pomaga doświadczenie. Pozwala zrozumieć pewne mechanizmy. Zacznij może od flirtowania czy zagadywania dziewczyn, które Ci się nie podobają lub są Ci obojętne. Nic nie stracisz, bo naturalnie będzie Ci to obojętne... Absolutnie nie mówię o zwodzeniu kogoś, tylko o kolezenskim flircie dla zabawy. Albo pojedź do innego miasta i tam popróbuj, szansa, że spotkasz ją gdzieś drugi raz jest minimalna... Dobrym wyjściem jest też rozmawianie, po prostu rozmawianie z kobietami (np. przez internet) i to z kobietami w różnym wieku, wypytywanie o to co lubią, jaki stosunek mają do różnych spraw, czego chcą od życia, jak postrzegają związki i randkowanie, siebie,itd. Tylko nie zakładaj, że będzie z tego super związek, potraktuj to jako ciekawe doświadczenie, notuj to w pamięci, wyciagaj wnioski. Prędzej czy później osmielisz się, tylko nie możesz się zupełnie zamykać w sobie.

Gość gość
Możesz nawet zacząć gdzieś spisywać swoje spostrzeżenia odnośnie kobiet, schematy zachowań, cytaty, jeśli to Cię wciągnie, to naturalnie będziesz dążyć do kontaktów z nimi, żeby dowiedzieć się więcej. Potraktuj to jak projekt "naukowy" ;) Niewiele czasu minie i nabierzesz luzu w kontaktach z kobietkami. Co do randkowania, mogę Ci podpowiedzieć prosty sposób, która u mnie zawsze powoduje, że miło zapamiętuję daną osobę. Kiedy czujesz, że chcesz kogoś skomplementować, postaraj się o komplement specyficzny - zwróć uwagę na coś charakterystycznego i wyjątkowego w dziewczynie, z którą rozmawiasz albo stwórz nietypowe porównanie odnoszące się do Twoich lub jej zainteresowań. To zawsze zapamiętuje się lepiej niż komplement typu "jesteś ładna" (o ile jest to w miarę szczere, bo sciemowe komplementy jakoś da się wyczuć).