Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pan cnoty

Co mysli 30 latka gdy spotyka swojego pana cnoty ?

Polecane posty

Gość gość pan cnoty

No wlasnie ? O co moze jej chodzic ? Ona tez byla moja pierwsza ale to juz nascie lat temu. Pewnie, ze pamietam, takich rzeczy sie nie zapomina. Po co takie teksty "jestes panem mojej cnoty" ? Z chetnoscia zrobilbym z nia to jeszcze raz ale potrzebuje do tego czegos wiecej a nie tylko seks. Jak jej to wytlumaczyc ?

Gość gość
Że jesteś idiotą.

"Z chetnoscia zrobilbym z nia to jeszcze raz ale potrzebuje do tego czegos wiecej a nie tylko seks. Jak jej to wytlumaczyc ?" x Nie mam pojęcia jak wytłumaczyć, że do seksu potrzebujesz czegoś więcej niż seksu. I tylko podejrzewam co to jest chętność . Kobieta musi być strasznie zdesperowana, że leci na Ciebie.

Gość gość pan cnoty
Tez na nia lece. Wiem, to brzydkie wyrazenie. Po prostu nadal ja kocham, zawsze kochalem, nie moglem bez niej poukladac sobie zycia. Jest dla mnie wzorem, idealem, wszystkim. Chce utrzymac moje uczucia, emocje na wodzy, wiem, ze jak pojdziemy do lozka to wszystko peknie i bede od niej uzalezniony. Tak bardzo pragne, zeby odwzajemnila moje uczucia, zeby wszystko zaczelo sie od nowa albo przynajmniej sprobowac naprawic co stracilismy przez szczeniacka glupote.