Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są objawy porodu u kotki?

Polecane posty

Gość gość

Witam moja kotka dostała pierwsza tabletke antykoncepcyjną 17 marca i miała już umówioną steryzlizacje na 6 kwietnia. Jednak do niej nie doszło bo weterynarz powiedział że kotka jest już w ciąży. Czyli że musiała w nią zajść przed pierwszą tabletką antykoncepcyjną, czy po prostu mimo ich przyjmowania zaszła w ciąże? Nie wiem na kiedy przygotować się że poród się zacznie, a nie chciałabym żeby była wtedy sama w domu, bo to jej pierwsza ciąża i tego 17 marca dostała również tabletki na odrobaczenie, weterynarz powiedział że przez to mogą być jakieś komplikacje. + nie chce żeby się okocila gdzies na łóżku itp.

Gość gość
Objawy porodu zwłaszcza pierwszego u kotki to bieganie z kąta w kąt, miauczenie nerwowe podbieganie do właściciela, niechęć do jedzenia..u mojej tak było i wtedy tez zorientowałam się ze to nie kocur

Gość gość
W ogóle byla taka jak by bardzo chciała coś powiedzieć.... Pierwszy raz ją widziałam w takim stanie. Jesli będzie szukać miejsca na poród na pewno ti zauważysz uwierz

Biega w te i we w te i miauczy. Może co chwila siadać i lizać dupę. Jest niespokojna jak nigdy wcześniej.