Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magdalena Żuk

Polecane posty

Gość gość

Magdalena Żuk

Gość gość
Wieczne Odpoczywanie racz Jej dać Panie. a oprawców powiesić z uciętym penisem w d***e i jajami w mordzie z doczepioną kartką : za Magdę i Karolinę

Gość gość
bo to sa sk****ysyny. ja bym atomowke na nich spuscila. mother of all fuc.king diuke nukem's Odpowiedz na ten temat

Gość gość
Drodzy Polacy Chcę wam powiedzieć,że tajemnica śmierci Pani Magdy Żuk sprawiła że skupiliście się na teoriach dotyczących jej śmierci. Spójrzcie szerzej i głębiej na tę sprawę.Islam i imigrantów.Większość Polaków tak jak moi rodzice twierdzi nie wszyscy tacy są.To prawda ale to twierdzenie odnosi się do europejczyka,ponieważ został wychowany w moralności i szacunku do drugiego człowieka.Islam nie uczy ani szacunku ani moralności.To jest fakt nie teoria.Jeśli niektórzy Polacy sądzą że będą żyć obok muzułmanów w pokoju,bo Polacy są tolerancyjni.To zwróćcie uwagę na Niemcy czy Norwegię.Oni także byli tolerancyjni.A teraz tamtejsze kobiety nie są bezpieczne we własnym kraju. Chcę też wam Polacy powiedzieć : który kraj europejski jest przygotowany na ewentualną obronę obywateli swojego państwa przed muzułmanami?Odpowiem: Żaden oprócz jednego Rosji. Nie będę wam narzucać swojego zdania każdy ma prawo do własnej opinii na temat islamu.Według mnie teraz ewidentnie następuje krok po kroku islamizacja europy.I jest realnym zagrożeniem dla obywateli każdego europejskiego państwa jak wspomniałam tylko Rosja jest przygotowana na obronę.Jeśli nie wierzycie w zagrożenie ze strony muzułmanów wejdźcie na youtube i zobaczcie co robią z europejkami. TO NA TYLE.

Gość gość
I tak zrobią z niej psychiczną :(

Gość gość
Jest już w Polsce?

Gość gość
Drodzy rodacy Cała Polska żyje sprawą Pani Magdy Żuk.JEDNAK muszę wam powiedzieć że ona nigdy nie zostanie wyjaśniona a winni jej śmierci nigdy nie zostaną ukarani.Dlaczego? Przecież każdy widzi z materiałów wideo co działo się z Panią Magdą Żuk. WSZYSCY wiedzą jakie teksty są ukryte w tych materiałach. Dlaczego rząd tego nie widzi ? Dlaczego media wmawiają Polakom że była chora psychicznie,źle się prowadziła i popełniła samobójstwo? Media mogą ją oczerniać ale w te oszczerstwa nigdy nie uwierzę.I każdy Polak który samodzielnie myśli wie tak jak ja że to było morderstwo.Sądzę że prawdą jest pogłoska,że w jej śmierć zamieszani są politycy lub ich rodziny.Wszystkim nie na rękę jest wyjaśnienie śmierci Pani Magdy Żuk.

Gość sawss
dzienreferendalny.pl

Gość sawss
dzienreferendalny.pl/wykaz-obywateli-referendum.pdf Wykaz obywateli popierających wniosek o poddanie pod referendum ogólnokrajowe sprawy przyjęcia uchodźców w ramach systemu relokacji w UE

Gość gość
Ostatni mój wpis na temat śmierci Pani Magdy Żuk Rząd Polski całkowicie się skompromitował w moich oczach, w oczach wszystkich Polaków, Europy i całego świata. Rodzinie Pani Magdy Żuk przesyłam szczere wyrazy współczucia i żalu z powodu straty najbliższej osoby.

Gość gość
putin nie zrobi nic złego,został uświadomiony przez inną cywilizacje co się dzieje naprawdę,oczywiście wy nic nie wiecie i dla was to fikcja ,ale to oni nam pomogą i pomagają już od dawna pozbyć się syfu,wszystko jest przed wami ukrywane

gość dziś putin nie zrobi nic złego,został uświadomiony przez inną cywilizacje co się dzieje naprawdę,oczywiście wy nic nie wiecie i dla was to fikcja ,ale to oni nam pomogą i pomagają już od dawna pozbyć się syfu,wszystko jest przed wami ukrywane