Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zesik

czy zasluguje na szanse

Polecane posty

Czesc!z partnerem bylam 4lata i od zawsze niebylo kolorowo. Niepamietal o urodzinach walentynkach itp. Nie pracowal ciagle ganial z kolegami a ja nigdy nieczulam sie wazna. Nawet jak zaszlam w cize to on sie niezmienil . jak dostalam skurcze i zwijalam sie z bolu to on stwierdzil ze mamusi do apteki sobie idzie a ja musialam zalatwic sama transport do szpitala . jak dojechalam to juz mialam 10 cm rozwarcia i urodzilam syna w 15 min. Jakos mu wybaczylam. Lecz znowu zaszlam w ciaze a on zamiast mnie wspierac uciekl do mamusi zostawiajac mnie z synem,brzuchem i dlugami na prawie tysiac zl. Jak urodzilam to nawet nic do jedzenia mi nieprzywiuzl choc wiedzial ze niema kto do mnie przyjechac. Po powrocie ze szpitala umowilam wizyte w usc ale nieprzyjechal. Umowilam 2wizyte zeby wkoncu malego uznal ale tez to olal i nieprzyjechal. Malemu nic niekupil nawet malego pluszaka. Nie daje na nich zadnych pieniedzy jego dlugi ja musialam splacic choc ma teraz prace. I kiedys policja chciala mu niebieska karte zalozyc bo sie dowiedzieli od sasiaduw ze jak jest pijany to awantury urzadza i mi palca zlamal. On mi ciagle wypisuje ze mnie i dzieci kocha i ze mu zalezy a to sa tylko drobiazgi bo nic zlego niezrobil. Jak myslicie ktos taki zasluguje na szanse bo ja uwarzam ze nie ale chce mu pokazac ze nietylko ja tak mysle to moze da mi spokuj. Dzieki z gory

Gość gość
patologia zawsze przyciąga patologię

Gość gość
Nie dawaj mu żadnej szansy, zasługujesz na porządnego, inteligentnego, wykształconego, wartościowego mężczyznę, pogoń tego patola! :-D

Ja pracowalam bedac w ciazy,nie pije a partnera wyzucilam z domu zeby dzieci mialy spokojne szczesliwe zycie. Wszystko robie z mysla o nich sobie nic niekupuje a u fryzjera bylam 20 lat temu. Mi z nieba nic niespadlo jak kiedys zycie cie kopnie w d.. Czego ci nie zycze to mam nadzieje ze ci ktos reke poda bo jak jestes ze wszystkim calkiem sam jest bardzo ciezko.uwiez!

Gość gość
Jaka trzeba byc kretynka bez godnosci zeby z kims takim byc 4 lata I zachodzic z nim w ciaze?! Co za desperatka

"Jaka trzeba byc kretynka bez godnosci zeby z kims takim byc 4 lata I zachodzic z nim w ciaze?! Co za desperatka" x I to żeby raz. Patologia z recydywą.

Gość gość
Zesik nie słuchaj ich, jesteś super :-P

Gość gość
Prowo! takie Kobiety nie nie istnieją!

Gość gość
Co ty od Niej chcesz? Po przeczytaniu można dojść do wniosku że to najinteligentniejsza dziewczyna na kafe, jest fajna pomimo że się Jej nie ułożyło :classic_cool: