Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbi25

Moja była ma dziecko

Polecane posty

Gość Norbi25

Witam Zaczeło się że poznałem ją jak miałem 22lat ona 21 byliśmy parą przez rok po czym ona zerwała "bo to nie to".Ja ją bardzo kochałem i długo przeżywałem. Po 2 latach odezwała się, mówiąc ze ma dziecko, pół rocznego chłopczyka. Po paru spotkaniach wróciło uczucie. Teraz pytanie czy warto angażować się w to czy olać .Ktoś był w takiej sytuacji? . Dodam że ojciec nie interesuje sie dzieckiem w ogóle, a ona nie chce go znać.

Gość gość
Wróć do niej i dawaj kasę na nie swoje dziecko, jak będzie chciała drugie to też cię zostawi i zrobi sobie z innym facetem by potem wrócić do frajera. Kobiety instynktownie wiedzą jakie geny wybrać - samca alfa a nie twoje.

Gość gość
Smutne to jest niestety ale prawdziwe.

Gość gość
Malo stanowczy,ty to wieczny dyzur masz na kafe ?!

Gość gość
Absolutnie nie wracaj do niej.

Gość gość
Zrobila sobie dziecko z jakims fagasem, a teraz chce wrocic, bo tamten ja olal. Chlopie nie badz frajerem. Spytaj, gdzie ojciec dziecka???

Gość gość
09:06 A ty co konkurencji się boisz ? :p

Gość gość
Dokladnie, jak ojciec dziecka ja olal to przypomniala sobie o Tobie mimo ze zerwala wtedy z Toba bo ,,to nie to". Przypomnij jej te slowa. Ona teraz szuka zastepczego tatuska dla jej Dziecka, nie badz frajerem bo za jakis czas jak znowu pozna jakiegos bad boya to Cie zostawi. Uniesc sie honorem I daj sobie spkoj z nia bo odezwala sie do Ciebie z braku laku.

Gość gość
na kafe i konkurencja ?! niby w czym ?

Ależ z niej "szybla bila" - najpóźniej po niecałym roku związku trzasnęła sobie dziecko, pół roku po urodzeniu dziecka, szuka nowego tatusia... Moim zdaniem panna trochę za szybko zmienia zdanie i facetów.

Gość gość
09:24 W wieczności dyżuru tj długości ;)

Gość Norbi25
Dziękuję za odpowiedzi. Chyba macie rację, dzis postawiła mi "ultimatum" albo się decyduje albo pa.

Gość gość
Ty mowisz powaznie, ultimatum Ci jeszcze stawia? Sama jestem kobieta, tez mi sie zdarzalo popelniac bledy, ale nigdy nie dalabym sobie zrobic dziecka jakiemus przydupasowi. Ta laska powinna byc wdzieczna, ze w ogole z nia rozmawiasz.

Gość gość
Powroty do bylych maja sens, gdy rozstaie nastapilo z niezaleznych przyczyn, np, wyjazd do pracy, na studia czy np. ktos moze nie byc gotowy na zwiazek.Ale tu laska sie pusciala, koles ja olal, a teraz szuka tatusia dla swojego dzeciaka..

Gość miła jak zawsze
Noa co Cie dziwi w tym,że albo sie decydujesz albo pa? To takie straszne,że dziewczyna chce wiedzieć na czym stoi? ja bym nie wchodziła drugi raz w to nie wyszło raz wiec pewnie drugi też nie wyjdzie i nie chodzi mi tutaj o dziecko ale to Ty ją lepiej znasz nie my więc Twój wybór.

Gość gość
Twoja eks laska jest despertka. Wczesniej Cie olala na calej lini a teraz z blaku lacku na ojca sie nadasz bo rawdziwy ojciec zawinal sie. NIE BADZ FRAJEREM OLEJ JA. Stac Cie na kobiete bez dziecka.

Gość gość
Poj/bal/o Cię! Miej honor Chłopie!

Gość gość
to dla was juz laska z dzieckiem to jakas gorsza czy co? ze zycia sobie z nia ukladac nie moze ?? rob jak ci serce podpowiada

Gość gość
ja by osral raz miala na ciebie wyj****e,moze miec i drugi,z iloma jeszcze dzieiakami od obcych afcetow bedziesz ja przyjmowa? p****alo cie?

"to dla was juz laska z dzieckiem to jakas gorsza czy co?" x Ta konkretna zdecydowanie gorsza. Jej dziecko to tylko pewien aspekt, niemający w powyższych okolicznościach żadnego znaczenia.

"Noa co Cie dziwi w tym,że albo sie decydujesz albo pa?" x Masz rację. Dramatyczna desperacja nie powinna nikogo dziwić.

Gość gość
gość dziś to dla was juz laska z dzieckiem to jakas gorsza czy co? ze zycia sobie z nia ukladac nie moze ?? rob jak ci serce podpowiada x Ty tak na serio? Rzuciła go, zrobiła sobie dziecko z innym w krótkim czasie a potem szuka frajera bo tamten kopnął ją w d**e. Teraz odwróć sytuacje. Twój chłopak cię rzuca. Robi se bachora z jakąś pin/dą w niedługim czasie po rozstaniu z Tobą. Pin/da go zostawia z dzieckiem a on chce do Ciebie wrócić.

Gość miła jak zawsze
Mało_stanowczy dziś "Noa co Cie dziwi w tym,że albo sie decydujesz albo pa?" x Masz rację. Dramatyczna desperacja nie powinna nikogo dziwić. a po co dziewczyna ma sobie robic ewentualne nadzieje? widocznie nie chce go jako kolegi. Desperacja jak to mówisz nie powinna nikogo dziwić ale nie zdecydowane i nie potrafienie się określić dziewczynie na czym stoi to też jak widać wyższa szkoła;) nie chce to nie, chce to niech z nią jest podjęcie decyzji w tym przypadku to nie ultimatum;)

Gość gość
Bezczelna ze w tej sytuacji jeszcze stawia ultimatum- mam wrażenie ze jest pewna Ciebie, ze polecisz do niej i szybko się zadeklarujesz. A Ty ja zaskoczysz- na odchodne jeszcze powinieneś powiedzieć co o tym myslisz i ze nie zamierzasz byc frajerem ;)

Gość gość
dziewczyna z dzieckiem nie jest na straconej pozycji ale jeśli tak szybko po zerwaniu z Tobą dała się zapłodnić innemu, z którym się rozeszła równie szybko to zgadzam się z poprzednikami, że byłbyś frajerem. Znajdź sobie normalną dziewczynę. Przecież ona i tak będzie cię zdradzać na boki z samcami alfa a nie doceni w pełni twojego zaangażowania. Chyba, że odpowiada ci rola rogacza

Gość gość
Postawiła ultimatum :) To nie desperacja, to wyrachowanie. Obrotna dziewczyna :)

Gość gość
Co najwyzej mozesz jej powiedziec, ze po tym jaki numer wywinela, dlugo musialaby odbudowywac Twoje zaufanie abys sie zdecydowal...

Gość gość
autor zadal pytanie i poszedl a wy tworzycie teorie.....haha.