Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbi25

Moja była ma dziecko

Polecane posty

Gość gość
OcYwiscie ze "pa". Szuka frajera który będzie robił na nią i dziecko. Chce wiedzieć szybko żeby się zaraz rozglądać za następnym. Na związku czy seksie jej nie zależy, masz się deklarować i płacić złotko. Chyba wybór jest prosty?

Gość gość
Szuka łosia :-) i pewnie znajdzie jak znam życie. Przyznaję, że ma dziewczyna tupet, musisz autorze szybko się decydować, bo kolejni rezerwowi czekają na swoją "szansę".

Gość MoonStone
Kolego, wejdz sobie na www.braciasamcy.pl , nastepnie idz do dzialu Swiezakownia i tam napisz ten post. Koledzy szybko cie naprostuja co i jak. pozdrawiam

Gość gość
Dobrze mu mówi niech się decyduje. Chłop blokuje kolejkę, tam czeka jeszcze kilkunastu potencjalnych tatusiów :)

Gość Norbi25
Ja już nie wiem sam co myśleć. Spotkałem się z nią wczoraj i jest idealnie. Chyba jestem w stanie zaakceptować dziecko, a moze jestem pier**** niety ...

"Ja już nie wiem sam co myśleć. Spotkałem się z nią wczoraj i jest idealnie. Chyba jestem w stanie zaakceptować dziecko, a moze jestem pier**** niety ..." x Poszerz futryny, bo rogami będziesz zawadzał. I szukaj drugiego etatu, żebyś nie spędzał w domu zbyt dużo czasu.