Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cieszą mnie wakacje...

Polecane posty

Gość gość

Nie umiem już z niczego się cieszyć. Nie cieszą mnie już nawet w wakacje. I co mi z nich? Będę namawiana do spotkań przez faceta, z którym chcę, żeby łączyła mnie nie jakaś bardzo zażyła relacja, on chce odwrotnie, bardzo się zaangażował. Nie mam za dużo kasy, zarabiam, ale niewiele i część idzie na rachunki (choć mieszkam z rodzicami). Facet chce wyjechać na kilkanaście dni a mnie na to nie stać, ale ja nie chcę żeby mi stawiał. Wyglądam źle, schudłam przez chorobę, mało kobieca. I żyłki na nogach mi się powiększyły. Boję się tej choroby na wakacjach bo ona utrudnia podróżowanie etc etc (duuuże bóle brzucha z biegunkami, próbują mnie leczyć). Ktoś też tak ma?

Gość gość
glupia

Gość gość
mnie tez nie

Gość gość
i co z tego

Facet ?! Po co zadajesz się z jakimś dópkiem skoro wiesz, ze nic z tego nie będzie? Po co utrzymywać z takim kontakt? :o

Gość gość
Już coś jest. Jakim dupkiem? to ja jestem dupkiem, jak już. W wersji żeńskiej. On wie o wszystkim, a mimo to chce utrzymywać znajomość. Jego sprawa, ja już milion razy mówiłam, martwiłam się. ON, że nie chce zrywać znajomości. Nie jest z nami źle. Nasza znajomość nie polega na seksie. Ale ja nie chcę bardzo poważnego związku.

Gość gość
wykorozystaj je na cos