Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o babach których jedynym celem w życiu jest bachor ?

Polecane posty

Gość gość

oraz złapanie faceta i ożenek ? taka proste babska, jedyne o czym potrafią rozmawiac to wlasnie bachorki, męzus, ploteczki, praca, d**erele, to specyficzny rodzaj ludzi...o dziwo potrafią mieć jakieś wykształcenie, ale mentalnie są prostymi zwierzętami z prostymi instynktami i potrzebami

Gość baba bezdzietna
dokładnie tak jest

Gość gość
Ze sa normalne. Ze wyjątkowo w całym tym powalonym systemie gdzie priorytetem jest kariera wakacje przygodny sex i shopping po 500 parę butów to one mają przynajmniej sensowny plan. Już mam tak dosyć tych karierowiczek co za 4 tys dadzą się pokroic dla których jedyne o czym można gadać to wakacje na bali i nowa kolekcja co za durne baby.

Gość gość
Baby, bachory...nic o nich nie myślę bo każdy żyje jak chce. Za to o takich jak ty,nie myślę najlepiej i boję się takich ludzi mijać na ulicy

Gość gość
Autorko może nie jesteś prosta, ale na pewno prostacka. Ja tam nie mam nic do ludzi prostych jeżeli są szczęśliwi byleby tylko nie szkodzili ludziom dookoła.

Gość gość
Kobieta z klasą nie komentuje wyborów życiowych innych ludzi. Każdy ma prawo realizować swoje marzenia - priorytetem jednych jest kariera, innych rodzina, jeszcze inni podporządkowują swoje życie swoim pasjom, kolejni poświęcają się w służbie drugiemu człowiekowi. Współczuję ludziom, którzy są aż tak sfrustrowani i rozgoryczeni nieudanym życiem, że żeby upuścić jadu, których ich żre wewnętrznie, wchodzą na forum poświęcone macierzyństwu i poniżają innych deprecjonując ich wartości. Moja empatia obejmuje zwłaszcza tych bezdzietnych - Ci, którzy mają fajne, zorganizowane, udane życie i nie posiadają potomstwa z wyboru, nie tracą na tym forum czasu - bo te tematy ich nie dotyczą, mają ciekawsze rzeczy do roboty. Jakiego typu bezdzietni wchodzą więc na takie forum, jacy ludzie zakładają takie tematy?

Gość gość
9:45 idealnie napisane

Gość gość
" Jakiego typu bezdzietni wchodzą więc na takie forum, jacy ludzie zakładają takie tematy? " Czemu zakładasz, ze KAŻDY bezdzietny który tu wchodzi musi kogokolwiek obrażać? To jakby zakładać, ze każda matka co tu wchodzi musi być miła. A największym wrogiem dla innej matki jest właśnie matka. Autorka tego tematu wcale nie musi być bezdzietna - bo widywałam podobne wpisy w ustach matek, szczególnie o wieloródkach.

Gość gość
Paradoksalnie tacy ludzie są szczęśliwsi niż ci wszyscy karierowicze.

Gość gość
na ogólnym temacie te tematy z ciąza, poród...też przecież sie pokazują i nie sposób je omijać jak temat jakiś budzi kontrowersje także zluzuj:-)

Gość gość
Ale żeby założyć temat na tym forum, to trzeba na niego wejść. To już jest któryś topik w ten deseń w ciągu kilku tygodni. Zakładna go zazwyczaj bezdzietna i hajda na matki. Albo praktyka nr 2 - bezdzietna wtrynia się w dyskusję matek na jakiś temat po to tylko, by je poniżać. Hitem była Leara - bezdzietna, która zaczęła poniżać i wyzywać kobiety, które rodzily w szpitalu, bo rodzić się powinno w domu, najlepiej na stojąco, wtedy poród nie boli i nie ma komplikacji, bo te powoduje personel medyczny "medykalizując poród". Polecam wejść na temat "Wstydliwe, śmieszne, ale nie tragiczne wypadki na porodówce"

Gość gość
O tych babach nie myślę, ale myślę, że z autorki prawdziwa patolka. :D