Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na forum wywyższam się, udaje eko fit mamuśke, a w realu jestem nikim...

Polecane posty

Gość gość

nieśmiałą, zakompleksioną babą, mimo 30 lat czuje się jak stare próchno, nienawidzie siebie, swojego wyglądu, ciala, jestem sfrustrowana... wyzywam ludzi, obrażam, krytykuje bo dzięki temu czuje sie lepiej przez chwile...

Gość gość
No właśnie ,chyba większość to tacy jak ty,bo fora w coś takiego obfitują a przecież i o swoich problemach można napisać i podyskutować bez obrażania innych . Ja tego nie znoszę.

Gość gość
Rozładowywanie frustracji na innych nic nie da. Jeśli ten czas który spędzasz na forum poświęciłabs sobie, diecie, ćwiczeniom, samorozwojowi itp wtedy zobaczyłabys efekty i mogłabyś się stać tym kim tak bardzo chciałabyś być. A oczernianie innych tylko zabiera twój cenny czas a życie masz tylko jedno wiec się lepiej zastanów na co je wykorzystasz. Oczernijac kogoś nie sprawisz żeby on stał się gorszy a ty lepsza. To tylko chwilowa ulga dla ciebie ale za 5 minut znowu czujesz się zle.

Gość gość
Przecież to bez sensu wymyślać na siłe jakieś brednie. Czasu szkoda. Rozumiem jeszcze ktoś sie wywyższa mając podstawy ale bajkopisarstwa nigdy nie pojmę

Gość gość
tutaj to norma, co druga biega z noworodkiem po parku w wózku za 5000 zł i slucha przy tym hitów ze smartfona ajfona a po bieganiu pija sobie smoothie :)

Gość gość
Poprzedniczko . Tu co druga-Ma doktorat, super pracę w wieku 30 lat ,męża ciacho, zarabia 10 000 netto ,budują /mają dom 300m2 itp .-kafeteryjna rzeczywistość .