Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mieszkańcy wsi będą kiedyś lepsi od ludzi z miasta? Na razie są gorsi

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
W czym są gorsi?

Gość gość
ja jestem ze wsi, kilka lat mieszkam w mieście, zaraz wracam na wieś i nie czuję się ani gorsza ani lepsza :)

Gość gość
Temat założył jakiś tępy frustrat.

Gość gość
nigdy nie będziecie lepsi bo jesteście mordercami zwierząt zero empatii ...

Gość gość
11:03 a ty późnej mięso od tych zwierząt w mieście kupujesz w markecie i się nim zajadasz idiotko a hamburgery a kotlety a inne rzeczy to co? A szynka a później idziesz do restauracji i się tym zajadasz gdyby nie wieś to byś z głodu zdechł w mieście

Gość gość
jestem wegetarianką głupi pustaku , wbij sobie do swojego małego móżdżku że w miastach żyją ludzie którzy nie mają w zwyczaju zjadać ciała innych istot zdolnych do odczuwania bólu! hamburger może na wsi to jakieś danie ekskluzywne ja syfu do ust nie biorę!

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Taa jasne dziesiątki tysięcy mieszczuchów idzie do McDonald's KFC czy restauracji i zajada się hamburgerami od zwierząt ze wsi jesz chleb a chleb jest ze zboża które rośnie na wsi a ze zboża robi się mąkę jesz owoce warzywa ze wsi jajka ziemniaki ze wsi widać że ludzie z miasta są gorsi bo nawet nie wiedzą skąd bierze się żywność jesteś gorsza bo jesteś z miasta gnieździsz się w ciasnym mieszkanku w bloku a ja mam duże podwórko z ogrodem zatkało cię gorsza parówo z miasta?

Gość gość
I co kto tu jest gorszy? Ludzie z miasta!!! Głupia i pusta to jesteś ty bo nawet nie wiesz skąd się bierze żywność Ludzie z miasta jak ty zdziro są gorsi

Gość gość
tylko nie parówo hahahahaha :D Ci w McDonald's KFC to farbowani miastowi przyjeżdżają ze wsi i tutaj zostają . Poza tym to nie jedzenie tylko zwykły chłam dla wiejskiej farbowanej na miejską hołoty. Nie gnieżdżę się w ciasnym mieszkanku zapewniam cię. kolejna kwestia nie widzę związku pomiędzy warzywem a bestialskim mordowaniem zwierząt, trzymanie ich w tragicznych warunkach, pokaż mi który wieśniak ma zabawki dla świnek? który je wypuszcza żeby sobie pobiegały? już nie wspomnę o biednych krówkach które są bardzo brudne ! i żyją w śmierdzących oborach! powinno się was publicznie batożyć za takie traktowanie zwierząt!

Gość gość
zdzirą to ty jesteś i co do tego nie mam żadnych wątpliwości :) dyskusja z tobą to jak gra w szachy z gołębiem, gołąb nasra na szachownice i będzie cieszył się z wygranej. A teraz załóż swoje tanie chińskie ciuszki i idź posiedź na przystanku świeże powietrze dobrze ci zrobi ,posłuchasz jak wieje wiatr w twoim pustym łbie :)

Gość gość
Zrozum tępa zdziro ze sto procent owoców i warzyw które żresz pochodzi ze wsi wszystkie owoce warzywa mleko jajka zboże z którego robi się mąkę z mąki chleb i soja pochodzą ze wsi a ty to potem żresz

Gość gość
Zrozum że z mleka z wiejskich krów robi się sery przetwory jogurty ziemniaki ze wsi jesz korzonki i soja itd które jedzą weganie pochodzi ze wsi gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechła tępa idiotko rolnictwo jest na wsi miasto się nie wyżywi tępa szmato

Gość gość
Ps i wg ciebie rolnik to stary zapijaczony dziad w gumofilcach z widłami tak? To się grubo mylisz ogromna większość rolników ma piękne podwórko piękny dom ogród i ma duży nowy i nowoczesny traktor i kombajn w którym jest nawet radio i klimatyzacja i taki traktor jest więcej warty niz twoje śmieszne mieszkanko mój sąsiad takich traktorów ma z dziesięć i ma kilka kombajnów gdzie jeden traktor jest więcej wart niż twoje śmieszne mieszkanie

Gość gość
Widać że o wsi goofno wiesz i zrozum że ani krowy ani świnie nie są w złych warunkach nie są ciasne i nie są w ciasnocie maja gdzie się poruszać tępa idiotko a kury i kaczki są na wolnym wybiegu całymi dniami chodzą po łące na podwórku i skubią trawę są na wolności z dużą przestrzenią głupko

Gość gość
Nie zmienia to faktu idiotki że jesteście zwykłymi morderczyniami zwierząt , nigdy nie dorównacie miastu i mam nadzieję że przyjdzie taki dzień że za trzymanie psów na łańcuchu i znęcanie się nad zwierzętami będą was publicznie batożyć! a jak chcesz zobaczyć szmatę i zdzirę w jednej osobie to spójrz w lusterko tylko ryja nie otwierają bo może pęknąć .

Gość gość
kolejna wieśniara będzie mnie przekonywać jak to sobie zwierzątka super na wsi żyją za chwile napiszesz że k***a na saune chodzą ! a jaka jest rzeczywistość każdy wie i widzi jest net,są media!

Gość gość
11:50 gdyby nie wieś to teraz byś nie pisała na kafe i byś mnie nie obrażała bo byś z głodu w mieście zdechła Ps na wsi dziewięćdziesiąt dziewięć procent ludzi na wsiach nie trzyma psa na łańcuchu bo mają duże podwórko i dużo przestrzeni gdzie pies i kot mogą sobie pobiegać kto ci bzdury o łańcuchu tępa szmato nagadał ja nie trzymam i nigdy nie trzymałem psa na łańcuchu on po całym podwórku sobie biega suko nikt się nad nim nie znęca a wy wyprowadzając psa trzymacie go na smyczy a to jest znęcanie smycz to też łańcuch szmato znęcaniem jest też to że pies w ciasnym mieszkanku w mieście zamiast biegać na podwórku się męczy i co zatkało cię?

Gość gość
11:52 to skoro jest net i media to wyszukaj sobie w necie jak znęcają się nad zwierzętami w miastach jak mieszczuchy takie jak ty gdy pies im się znudzi wywożą go do lasu i tam go do drzewa przywiązują to niby co? To niby dobrze tak?

Gość gość
Skoro jest net i media to zobacz sobie "protesty rolników w Warszawie" i zobacz zdjęcia jakie rolnicy maja traktory gdzie jeden traktor potrafi 300-400 tysięcy kosztować i wpisz sobie w Google nowoczesne traktory albo rolnik na polu i zobacz jaki rolnicy tępa szmato maja sprzęt idiotko

Gość gość
W czym ty idiotko z miasta jesteś lepsza od ludzi ze wsi? Tak samo Srasz sikasz tak samo się pocisz i tak samo ci z du/py i ci/py je/bie więc podaj mi 10 powodów w czym jesteś lepsza ode mnie?

Gość gość
Zakłady mordowania zwierząt na paszę dla ludzi i uzdatniania tej paszy znajdują się w miastach.

Gość gość
Ja nie uważam że ludzie ze wsi są jakoś o wiele gorsi, ale mają inną mentalność i sposób życia. Z własnego doswiadcenia widzę różnice w zachowaniu ludzi którzy od urodzenia żyją w takiej prawdziwej zabite dech ami wsi od ludzi z miasta. W liceum było to bardzo dobrze widać, wydawało mi się że ludzie ze wsi powinni mieć większą empatię i szacunek do zwierząt. A jednak w rozmowie było widoczne takie nirprzejmowanie się losem zwierzat czy słabszych ludzi. Moim zdaniem to jest największą różnica, czy to brak serca nie wiem.. ale na pewno okropna mentalność

Gość gość
Też to wyczuwam, zresztą wiem co robią ze zwierzetami, bo jezdzę na wczasy. Są obojętni i nie mają wspólczucia dla zwierząt. Pies się zestsarzał to obcina mu się glowę siekierą. Od razu poznam czy ktoś jest ze wsi, tylko ze teraz większość miszkańcow w mieście to właśnie takie prymitywy. I chociaż jest to drugie a nawet trzecie pokolenie to niewiele się zmienili

Gość gość pan miastowynr1
właśnie w tym topiku po wypowiedziach kilku wieśniaczek można zaobserwować czym różni się baba ze wsi od kobiety z miasta :) Drogie Panie, wyzwiska wam w niczym nie pomogą co do psów wystarczy przejechać się pierwszą lepszą wsią żeby zobaczyć co się dzieje z psami. Obraz nędzy i rozpaczy....

Gość gość
Nie wiem jak można trzymać psy na łańcuchu.. biedne zwierzęta, już lepiej żeby żadnych nie mieli jeśli nie potrafią się nimi zajmować z szacunkiem. Mieszkam całe życie w mieście, ale od samego początku zostałam nauczona szacunku do słabszych i do zwierzat. Nie skrzywdziła bym robaka, nie mogę patrzeć jak koty polują na myszy a co dopiero znecac się na zwierzętami typu psy czy koty. To jest zacofanie i brak empatii. Jeszcze myślą że jak chodzą ciągle do kościoła to są świeci, a diabeł za skóra.

Gość gość
12:24 gość Pan Miastowy chyba na jakiejś wsi na wschodzie Polski ja mieszkam na zachodzie polski w ładnej i zadbanej wsi gdzie prawie nikt krów i świń nie trzyma a kury i kaczki biegają po podwórku i skubią trawke ale nie u mnie nie mam żadnych zwierząt z wyjątkiem psa i kota którego ani ja ani nikt z mojej wsi nie trzyma na łańcuchu moj pies ma całe podwórko ogród do biegania on biega po całym podwórku kto wam nagadał że ludzie na wsi znęcają się nad zwierzętami?

Gość gość
Da się to wyczuć że ludzie z miasta są lepsi od ludzi ze wsi :(

Gość gość
Oczywiście że nie na każdej wsi tak jest, ale są jeszcze takie zabite dechami, prymitywne wsie.

Gość gość
mordów na zwierzętach w mieście dokonują wieśniaki którzy tu zamieszkali z różnych powodów. Dzieci na wsiach dorastają patrząc na krzywdę zwierząt, uodparniają się na nią i myślą że tak powinno być. Podsumowując człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy! W miastach dzieci od małego są uczone empatii do zwierząt, często w przedszkolach są dodatkowe zajęcia o tym jak należy traktować zwierzę. Mają inną wrażliwość . I tej różnicy nie da się przeskoczyć. Poziom kultury osobistej na tym wątku przedstawicielek wsi przemilczę. ...