Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mieszkańcy wsi będą kiedyś lepsi od ludzi z miasta? Na razie są gorsi

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem ze wsi nie trzymam psa na łańcuchu nie bije go i nie męczę

Gość gość
Nestety tak było jest i będzie, zgadzam się z gościem 12;32. Od dzieciństwa zajmowałam się zwierzątkami w domu, najpierw jakieś swinki, chomi, teraz mam kota. Nigdy bym nie skrzywdzila zwierzęcia. Nic dziwnego, że wrażliwe osoby, wielcy artyści, poeci są z miasta. Takiej wrażliwości brakuje ludziom ze wsi, a także ogłady.

Gość gość
Polecam obejrzeć kilka odcinków programu "damy i wieśniaczki" zobaczcie jak brudne są zwierzęta i w jak koszmarnych żyją warunkach !

Gość gość
Tak, szczególnie obejrzyjcie ten odcinek z babka, która myślala ze umie śpiewać, odcinek z Niecikiem. Ludzie ze wsi nie potrafią nawet zobaczyć w jak okropnych warunkach żyją, brak chęci zmiany, po prostu marazm kulturowy. Widać tam dokładnie jacy są zacofani

Gość gość
Brak empatii ,znieczulica rzuca się w oczy, ktoś pisze o krzywdzie zwierząt a wieśniaczka wyskakuje z tekstem że rolnicy mają ładne i drogie traktory! tacy właśnie są drogi traktor jest najważniejszy a co tam że zwierze cierpi.... przerażająca rzeczywistość a potem są zdziwieni że ludzie urodzeni w mieście tak ich postrzegają ... odpowiadając na pytanie ,możecie być nam równi b jeśli zaczniecie zmieniać swój sposób bycia i myślenia a także otoczenie .

Gość Jestem z miasta Opola
Taka jest rzeczywistość wsi dobrze ze ja na wsi nie mieszkam :)

Gość gość
do wiesniary Jak chcesz zobaczyć szmatę to spójrz w lusterko , nie interesują mnie traktory dotowane przez UE tylko i wyłącznie dobro zwierząt ale ty tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt ograniczona intelektualnie. A jeśli jesteśmy już przy protestach gdyby nie to że źle się na wsiach dzieje nie byłoby takich kampanii http://www.zerwijmylancuchy.pl/o-akcji/ ty nie otwieraj linka ,to nie dla ciebie, za trudne nie zrozumiesz..... i tym miłym akcentem żegnam cię ograniczona istoto