Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klecha zmuszal nas abysmy dzieci poslaly w takich samych szmatach...moja zemsnta

Polecane posty

Gość gość

Pomyslalam ok, jezeli tma byc to zobaczyc - przez caly okres prob do pierwszej komunii posylalam corke w tej bialej szmatce, ale ma juz kupiona niedziele suknie typu princess, blado szmaragdowa, sama ja sobie wybrala, zawsze chciala ladnie wygladac. Nie wiem dlaczego ksieza tak potwornie nienawidza innych ludzi i wszystko chca tak aby było tak jak oni chca.

Gość gość
Powiem ze tamta sie wybrudzila albo zgubila i tylko ta bedzie :D Ale bedzie mial mine!!!!!!

Gość gość
ten temat juz był, wiec nie produkuj się! A ubieraj swoja malą nawet w sukienke slubna, kogo to obchodzi?! Inne dziec***adną z beki, rodzice będą współczująco kręcić głowami, trudno....

Gość gość
słabe prowo, oj słabe

Gość gość
Jak powiesz, ze sie zgubiła, idiotko, to sama się wkręcisz. Na zakrystii są dodatkowe alby ( u nas w ilości 5 sztuk) na wypadek, gdyby jakieś dziecko w ostatniej chwili doznało "wypadku", ubrudzenia. Skoro ubierasz swoja w princeske, to miej odwage powiedziec głosno, ze miałas na to ochote, a nie sciemniasz, ze zgubiłas.

Gość gość
Chodzi o to żeby wszystkie dzieci wyglądały jednakowo, skromnie, żeby nie czujęły się gorsze od innych, że ktoś ma lepszą sukienkę. Dlatego teraz wszystkie dzieci mają jednakowe alby. W mojej parafii jednakową albę mają zarówno chłopcy jaki dziewczynki ,długą do kostek.

Gość gość
Za ile ja kupiłaś? Chyba za co najmniej 10 tysięcy? Ja zamierzam kupić kiedyś córce taka z diamentami. Bo wiadomo, strój najważniejszy.

Gość gość
Moja ubierze w kolorze bladej czerwieni! Sama sobie taką wybrała, wygląda jak królowa Elżbieta prawie! Serio

Gość gość
Ja mojej uszylam u krawcowej taki strój, podobny do tego co miała Lady gaga kiedys, niby mieso, a tak naprawdę tkanina! Będzie wyglądać extra, klecha normalnie bedzie mial biale oczy z wscieklosci

Gość gość
moj idzie w garniturze czarnym i do tego biala mucha, ma sie chlop wyrozniac na tle tego bialego plebsu :D

Gość gość
Ja uważam że powinna wyglądać olśniewająco, a takie princeski są już niemodne. Postaw na suknie od projektanta że szmaragdami.

Gość gość
Ja mojej Nikolce przyszyłam do alby mój ślubny tren, żeby jednak była alba jak wszyscy, ale troche jednak księżniczka tak jak sobie wymarzyła

Gość gość
Po wpisie widać z kim mamy do czynienia!Wcześniej nie byłaś taka asertywna ,przecież to nie jest zakazane!

Gość gość
Princeska, phi. Wstyd. Ja uważam że to powinna być kreacja oskarowa, gole plecy, dekolt, wysoki obcas. No i wiadomo manicure.

Gość gość
Cha ,cha ha po komunii od razu wyślijcie swoje princezny na kurs tańca na rurze

Gość gość
moja ma juz hybryde na paznokciach oczywiscie! na kazdym z nim jest wymalowana hostia, a na jednym paluchu JHS! Pazury oczywiscie w kolorze wscieklego rozu zeby pasował do bladoczerwonej kiecki