Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ona nigdy nie napisze pierwsza !?

Polecane posty

Gość gość
No cóż, dla mnie przyjaźń między innymi polega na wzajemności, a nie na tym, że jedna strona ma prawa, a druga obowiązki. Ale co ja wiem o przyjaźni. ale ty nic nie wiesz o przyjazni miedzy mną a Nim, poza jednym szczególem :)że zabroniłam pisać mu do siebie wtedy kiedy ma na to ochotę.Nie musiałam nawet tłumaczyć dlaczego ponieważ się domyślil, wam tłumaczyć nie będę bo nie widzę takiej potrzeby. Czym jest dla mnie przyjazn? Na pewno czymś na co nie ma reguły.Dla ms przyjazn to kalkulacja-wolno tobie tyle samo co mnie a w razie "niesprawiedliwosci" zrywam z tobą ;) musi być po równo bułka przekrojona od linijki,żeby któryś nie dostał więcej hehe Dla innych przyjazn to wspólne zakupy czy łowienie ryb... Dla mnie On jest kimś do kogo lecę z każdym problemem... kiedy łażę sama po sklepach dzwonię do Niego i godzinami ze sobą rozmawiamy, pokazuje mu nawet ciuchy które kupuję a on mi doradza. Potrafimy śmiać się jak idioci, umiem też płakać mu do słuchawki...Uwielbiam Go po prostu :) Od razu dodam bo pewnie zapytacie zgodnie... oczywiscie on tez może sie do mnie odezwac kiedy czuje taką potrzebe tyle,że nie na maila i bardzo dyskretnie. aaa przypomniało mi się coś jeszcze...on mi zabronił dzwonić do siebie kiedy mam na to ochotę, muszę najpierw zapytać czy mogę...kurde powiem mu,że ms i bella na kafeterii uważają, że się tresujemy wzajemnie i z pewnością zerwiemy ze soba kontakt, także ten...możecie już spac spokojnie :P

Gość gość
głupia p***a :(