Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z draniem to strata czasu i nerwów

Polecane posty

Gość gość

Recepta na parszywe życie w wiecznym napięciu. Kobieta musi cały czas być skupiona na przekonywaniu go, że jest godna jego miłości i że go nie potrzebuje, że jej nie zależy. Musi się cały czas kontrolować, pięknie wygladać, być zdrowa, mieć pieniadze, przyjaciół żeby taki idiota czuł że jest zdobywcą. Nigdy nie może mu się wyżalić i zdradzić, że go kocha i potrzebuje. Tak wygląda życie z egoistą. Ale on i tak zdradzi albo odejdzie. Ten typ nieustannie potrzebuje nowych wrażeń i coraz młodszych kobiet. Dlatego, kobiety opamiętajcie się, to droga do nikąd, tym bardziej że efektem jest niska saoocena, żal i poczucie że się zostało wykorzystanym.

Gość gość
up

Gość gość
Tak naprawdę facet tego typu, nigdy nie jest w pełni usatysfakcjonowany żadną kobietą.

Gość gość
To prawda. Jako młodziutka dziewczyna byłam w związku z takim, zostałam zdradzona, porzucona, potem zwodzona… Zawsze byłam na najwyższych obrotach, milutka, wyrozumiała, śliczna, pachnąca, mięciutka. Wiecznie były jakieś uwagi, coś nie tak, wzbudzanie poczucia winy we mnie, okłamywanie, manipulowanie. Wyniszczyło mnie to emocjonalnie, a nadal nie potrafiłam się od niego uwolnić. Wciąż myślałam, że to ze mną jest coś nie tak. Wyleczyły mnie dwie rzeczy. Pierwsza, poznałam mężczyznę, który po jednym dniu znajomości zaoferował mi więcej sympatii i uwagi, niż tamten facet przez kilka lat… Druga, dowiedziałam się, że mój były ma dziewczynę i okazało się, że traktuje ją jeszcze gorzej niż mnie. W dodatku ma zerowe wyrzuty sumienia w związku z tym. Nawet ze mną próbował kręcić, kiedy już miał nową "dziewczynę". Teraz wiem, że takim ludziom należy powiedzieć do widzenia przy pierwszej okazji. Ich interesuje tylko to, czego jeszcze nie mieli

Gość gość
Ewentualnie to, co w danej chwili jest dla nich niedostępne.