Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqua_tg

Pokój dziecka

Polecane posty

Gość aqua_tg

Cześć remontuję pokój mojej 10 letniej córki. Kupiłam fototapetę z baletnicami w sklepei internetowym topago.eu bo balet ot jej pasja. Tapeta przepiękna chodzi mi o kolor czy różowy w pokoju dziewczynk to hit czy kicz ? Jaki kolor maja pokoje waszych córek?

Gość gość
Dla 10-latki to juz zaczyna być kicz. Ona jest juz duża, zachwile zacznie dojrzewać i kolejny remont masz jak w banku. różowy to tak do 7-8 lat.

Gość gość
Moje mają po prostu pastelowe kolory ścian, bez tapety, po prostu pomalowane, tak przechodzące delikatnie jeden w drugi.

Gość gość
Teraz Magnat ma taką farbę Pokój Dziecka i Sypialnia, z mniejszą zawartością formaldehydu. Bardzo dobra szczególnie dla mniejszych dzieci, dorośli zresztą też skorzystają na tym, że tego związku w powietrzu znajduje się mniej.

Gość gość
mnie to też wpadło w oko, tylko nie wiem który odcień niebieskiego wybrać, bo szczerze mówiąc wszystkie odcienie magnata są piękne. No ale będę musiała wybrać jakiś konkret, bo remont zaplanowany na lipiec, jak dzieci wyjadą na wieś do dziadków

Gość gość
Nie przekonałaś mnie do tej reklamy

Gość zielona Róża
Magnat i długo długo nic. Moim zdaniem najlepsze farby dostępne na naszym rynku. Malowałam niejednokrotnie i nigdy się nie zawiodłam, na ich stronie korzystałam z kreatora wnętrz, bardzo pomocne.

Gość gość
Jeśli szukasz ładnych i niekiczowatych dekoracji, które mogłyby się spodobać dziewczynce w tym wieku to polecam zajrzeć na https://e-notatka.com.pl/ - mają sporo ładnych rzeczy. :)

Gość pola799
Jak będziesz szukać ciekawych propozycji dla wnętrza pokoju dziecka to zerknij na https://pufimufi.pl/16-pokoik . Mają tam naprawdę fajne propozycje do wnętrza pokoju. Każdy znajdzie coś dla dziewczynki i chłopczyka.