Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamany postawa mojej dziewczyny czy warto

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 18 lat. Moja dziewczyna jest rok mlodsza (17lat) znamy sie od 2lat zakochalem sie w niej po uszy. sytuacja byla skomplikowana i nadal jest, mieszkamy parenascie kilometrow od siebie tylko ja proponuje jej spotkania ona tego nie robi, spotyka sie czesto z kolegami mniej wiecej co dwa dni i pije z nimi alkohol i jezdzi w rozne miejsca i wraca nad ranem do domu... Zabrania mi spotykania sie z kolezanakmi bo jest zazdrosna pisania rowniez picia to juz nawet nie wspomne... nie wiem czy to ma sens bardzo ja kocham ona mowi ze tez mnie kocha ale jakos mam watpliwosci jak wy to oceniacie, doradzcie czy jest jakieś rozwizanie. Jestesmy razem od 5miesiecy

Gość gość
Dziewczyna sobie Ciebie wytresowała ;) Rozwiązanie jest jedno. Powiedz, że jeśli ona nie pozwala Ci na picie alkoholu i spotkania ze znajomymi, to sama ma się stosować do własnych zasad. A jeśli nie ma zamiaru z tego rezygnować, niech wie, że Ty też nie zamierzasz się w tych kwestiach ograniczać. W związku obie osoby powinny w równym stopniu respektować swoje potrzeby, po równo się wysilać i w równym stopniu być gotowe na kompromis w różnych sprawach. Jeśli jedna osoba wydaje jakieś absurdalne rozkazy, a druga biega dookoła niej bez szemrania, oznacza to, że to żaden związek - raczej wiernopoddańcza relacja z żywym eksponatem, który łaskawie pozwala Ci na siebie spoglądać w zamian za to, że spełnisz każdą jego zachciankę i głupie widzimisię. Nie pozwól sobie na to, żeby ustawiała wasz związek aż do tego stopnia, w dodatku w niesprawiedliwy sposób. Pozdrawiam

Gość gość
taki młody a rogaty :D

Gość gość
Wiesz co jakbym czytala o sobie. Też taka bylam w jej wieku i mialam wlasnie takiego chlopaka jak ty. Ufaj jej bo z kolegami pewnie tylko pije tak jak ja :-). Ciebie kocha bo jestes inny niz jej koledzy ktorzy wlasnie pija i zle sie zachowuja. Jesli ci naprawde zalezy to powiedz jej co ci nie pasuje. W ostatecznosci możesz rozwazyc rozstanie wtedy jesli ona jest zakochana powinna zaczac walczyc. Musisz byc szczery ale nie kaz jej sie nie spotykac z kolegami bo tego nie zrobi. Wiem po sobie. Moj chlopak wtedy udawal ze wszystko jest ok zamiast mi powiedziec dokladnie co mu nie pasuje i dlaczego.

Gość gość
Szlaufa. Tak sie mowi na dziewczyny ,ktore chleja z kolegami i szlajaja sie do poznych godzin. Kopnij ja w d.. jej cycki to nie wszystko.

Gość gość
Nie sluchaj komentarzy ze rogacz itp. Mowie ci ze wiem po sobie jak to jest. Bylam taka sama. Imprezy z kolegami, picie do rana itp. Na pewno nic z nimi nie robi skoro na zwiazke wybrala ciebie a nie ich. Oni to tylko koledzy do picia. Tobie nie pozwala pic bo to w tobie podziwia. Ze wlasnie jestes grzeczny i ulozony. Musisz jej powiedzieć co ci nie pasuje i ze ciezko ci z tym. Powiedz ze ci zalezy ale rozwazasz rozstanie. Wtedy ona byc moze sie opamieta

Gość gość
Lepszej dziewczyny dzisiaj nie znajdziesz. Trzymaj sie jej i zgadzaj sie na wszystko czego chce.

Gość gość
Fajnie ze jestem szlaufa :-) a mam 25 lat. Czesto z kolegami gdzies pp imprezach sie szlajam do rana. Mimo to pracuje w dobrze platnej pracy, jestem chrzescijanka, mam tylko jednego partnera seksualnego z ktorym biore slub, dobra prace i ukonczone studia.

Gość gość
Kazda kobieta to pijacka szmata lepszej nie znajdziesz przynajmniej mloda jest

Gość gość
pomijając prowadzenie się dziewczyny po co ci młodociana alkoholiczka takie dziewczyny to patologia

Gość gość
20:03Nie masz sie czym chwalic, mojej kolezanki kierowniczka ma bujna przezlosc i co z tego? To, ze masz dobra prace nie zmienia faktu, ze sie nie szanowalas. Dla mnie takie dziewoje to patologia i szlaufy.

Gość gość
Bez przesady, że piwo z kolegami to szlaufa… Prawie każdy facet musiałby być szlaufą. To, że się z kimś posiedzi jeszcze o niczym nie świadczy. Chodzi raczej o to, że dziewczyna sama nie zamierza się w niczym ograniczać, baluje do rana z innymi, a swojemu nic od siebie nie zaproponuje i nawet nie pozwala mu popisać z własnymi koleżankami… Nie uważacie, że to jednak przegięcie z jej strony?

Gość gość
jestes dupa wolowa...

Gość gość
Jeden posluszny na stałe na wszelki wypadek a "zabawa" z resztą. Tak to niestety wygląda ;)

Gość gość zawadiaka
Trochę sobie w bambuko leci, z Tobą się nie spotka, a w tym czasie z kumplami imprezuje... :/

Gość gość
Czepiacie sie autora ale innych dziewczyn nie ma dzisiaj. Tylko takie jak to piszecie lubiace wypic i szalec cala noc takie nowoczesne.