Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hott

Jakie macie fetysze?

Polecane posty

Gość hott

Jakie macie fetysze?

Gość gość
ja nie mam, przykro mi

Gość Mahmoud El Assir
Ja chciałbym być smagany po nagich pośladkach skórzanym pejczem przez dobrze odżywioną blondynkę, odzianą wyłącznie w pas szahida. :-o

Gość gość
Mam kilka ale o tym co myślę to nie wiem czy można podciągnąć pod fetysz Ale powiem.Lubię wachac majtki kobiet zawsze jak mam okazję to mamie albo szwagierce wezmę zresztą każdej kobiecie a najlepiej jakby były z widocznymi plamami. W swoim pokoju mam kilka par ale co jakiś czas wymieniam żeby się nie domyslily ze im giną.Jak mam takie ,,brudne''majtki to idę do pokoju i i wacham a później je zakładam następnie rajstopy i chodzę tak parę godzin a drzwi mam nie zamknięte bo bardzo mnie podnieca chodzenie w kobiecej bieliźnie i rajstopach ale majtki najlepiej jak mają widoczne plamy i jak mnie ktoś zobaczy. Szwagierka wie o wszystkim I sama przynosi mi swoje i swojej siostry specjalnie pobrudzone pod warunkiem że pozwolę jej patrzeć jak wacham majtki bo ona lubi patrzec jak mi staje podczas wachania bo nagi jestem i jak się przebieram raz nawet sciagla z siebie majtki w których specjalnie chodziła 2dni żeby nagrać filmik jak mi rośnie teraz leżę i to pisze a ona siedzi naprzeciwko mnie bez majtek z cipka na wierzchu