Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ociekający seksem

kto jest waszym autorytetem i dlaczego wojciech cejrowski?

Polecane posty

Gość mia100wy
nie mam nic do Wojtka, fajnie opowiada i gawędzi, taki bajkopisarz ale pokazuje ścieżki nam zupełnie nie znane , Martyna tak nie potrafi pokazać okoliczności spotkania z pustynią a Wojtek robi show z pokazania, jak można wykorzystać śmierdzące kuupsko zwierzaka do wybudowania własnego domu - i tu ma mój + , czyli pokazuje tak zwaną szkołę przetrwania ! nie zapomnę Jego tekstu , gdy w TVP prowadził swój program WC KWADRANS i co chwilę kubkiem ceramicznym walił o stół i nagle krzyknął , Szanowni Państwo , mamy w Polsce wybranego nowego Prezydenta i ten nowy Prezydent Kwaśniewski swoją duupą zbeszcześcił Fotel Prezydenta Polski ! wiem, Wojtek nie trawi 'komuchów' ostatnio 'mało' Wojtka w TVP a szkoda !

Gość gość
buehehe Cejrowski - wolne żarty :) Obrzydliwa kreatura

Gość gość
nie lubie go, prostackie poczucie humoru

Gość gość
Można o nim powiedzieć skandalista. Fajny facet,tylko jak czasem coś p*****lnie (wiem,że to wytną to napiszę powie głupotę ), to ręce opadają. Ma charakterek, nie? Chciałybyście takiego w domu?

Gość gość
fajny jest

Gość gość
Jak się przy czyś uprze, nie zmienia zdania. Wojciechu, Antonio zadzwoń do mnie. Chcę się kłócić!

Gość gość
moim zdaniem on jest popierdoIony, ale co kto lubi

ja osobiście ma do niego ambiwalentne odczucia: z jednej strony jego programy podróżnicze są dokonałe, pisze świetne ksiażki, jest doskonałym mówca, z drugiej jednak strony poprzez wpowiadanie się na tematy, o których nie ma pojęcia, a potem uparte udowadnianie że ma rację, ośmiesza się ; nie wnikam dokładnie w jego w śwaitopogląd bo to nie moja bajka... reasumując jako podróżnik, pisarz tak ; jako ,,znawca polityczno-obyczajowy'' nie

Gość gość
ludzi z wiedzą się szanuje tak czy owak on posiada dużą.

Gość gość
Mnie drażni mnie jednak ten szyderczy styl. Można budować dom z nawozu bez tej kpiny i z humorem

Gość gość
mój autorytet to Max Kolonko