Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

JAK POWIEDZIEĆ RODZICOM O WYPROWADZCE

Polecane posty

Gość gość
a gdzież ty chcesz się wyprowadzi, bez pracy, pod most ??

Wyprowadzasz się do swojego badboya? :D🖐️

Ja nie wiedziałam jak powiedzieć matce o moim facecie- spodziewałam się uprzedzeń ze względu na różnice wieku, ale uznałam że mam to gdzieś. :D Dziś z nim wyjeżdżam na 5 dni i też miała jakieś ale tylko że mam to gdzieś, jestem dorosła...🖐️

Nie jestem puszczalska, chociaż mam dość duże potrzeby-jednak nie z byle kim i tylko z uczuć. ;) Kato przed 21 s******le ok?:D

A co mnie obchodzi twoja "opinia" przychlaście??:classic_cool::D

mam prawo do wyrazania swojej opinii, ktora jest jak najbardziej zgodna z rzeczywistoscia.

kato, popatrz lepiej na swego penisa w gaciach zanim zaczniesz komentowac moj wyglad debilu, bo do piet mi nie dorastasz.

Gość gość
kato jestes zwyklym przegrywem, nic nieznaczacym robakiem i gvwnem na tej planecie

Mam oszczędności, które zgromadzilam po to by sie wyprowadzic i szukac pracy. Jeżeli się nie wyprowadzę nie mam szans na żadną pracę :o Myślę, ze znajdę pracę w ciągu tygodnia. :D Nie, nie wyprowadzam się do exa :o mam go w doopie na samym dnie :)

Gość gość
studzia lepiej skoncz szkole bo bez matury to mozesz pomarzyc o byciu niewolnikiem

Gość gość
cynik a pałę dziś już opiertoliłeś staremu przecwelony frajerze ?? stara wie, że tatuś zapiął cię pierwszy raz w wieku 5 lat w kichę podczas kąpieli, powiedziałeś jej to w końcu ??

Gość gość
skończ bredzić studzia, gdzie ty bidulko pojedziesz w ciemno ?? ot tak wyjdziesz z walizką z domu wsiądziesz w pociąg i pojedziesz przed siebie ?:D

Gość gość
no jak wynajmiesz, przez telefon? no studzia proszę cię :O

Ale wy tępi jesteście :D Pojadę wcześniej pooglądać kilka mieszkań, wybiorę jakiś i tyle :D pakuje w samochód rzeczy i jadę :D

Gość doctor evil
studzia oni sa tepi a ty jestes biedna, 27 lat na karku i nic buahaha przegryw i dno

Gość gość
sklej zwieracz cynik łachudro gwałcona przez własnego starego! opiertoliłeś dziś satremu elegancko gałkę z połykiem ?? odpisz mi ludzka gnido

Gość gość
pewnie stary dziś nieżle wysmarował cię śmierdzącym kóótachem pod nosem cyniś co ? :D BUAHAhahahaha