Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dzwonię do mojej koleżanki nigdy ponieważ ma ona starą Nokię z 2003 roku

Polecane posty

Gość gość

ja mam w smartfonie jakosc dzwięku HD Voice, glosny głośnik a ona ? no gowno i tyle, zawsze jak dzwonilam do niej to slyszalam taki odgłos, swoj głos w mojej sluchawce, jakbym gadala do siebie a ją slyszalam jakby siedziala w szafie i z niej rozmawiala, takie mamrotanie, jak mnie to w*****alo masakra, zaraz się rozlączalam

Gość gość
Hahaha :)

Gość gość
Robią to celowo. Te, które chodzą z dziwnymi typami i szlaja się po nocach żeby nie wyczuć czegoś z narkotycznych środków, bo one powodują zaburzenia mowy. Np szybkie mówienie, słaby wydech, plantanina języka, irytują się bez znaczącego powodu, są w miejscu gdzie niewinny być i nie chcą by ktoś je poznał. Ubierają się podobnie do innych podobnych o podobnej posturze ciała czy twarzy,farbuje włosy najczęściej modne kolory blond lub czarny i używają sporo pudru oraz ciemny makijaż, pali papierosy jakiekolwiek. Coś może brać ale oczywiście nic nie powie ale wyjątkowo powie prawdę że względu tego, że zauważyła iż możesz mi coś wiedzieć a Mo, e ona mieć doskonały wzrok i dostrzeże co potrzebuje wiedzieć. Owija do około palca każdego mężczyznę i kasą się interesuje. Działa z kimś czego dowodem może być nagminne używanie telefonu i SMS y. Telefon to narzędzie pracy dla takiej osoby więc musi być prosty i bateria ma trzymać gdyby coś się działo również może się go pozbyć bez żalu,ale oczywiście powie, że ma sentyment do tego telefonu lub oczekuje byś jej kupił na widok bylejakiego telefonu komórkowego. Wykorzysta każdą okazję na płacz. A płacz to broń każdej kobiety.

Gość gość
Ciągle wisi na telefonie jakby nawiedzona aż głowa boli od tego jej słuchania i głupiego śmiechu z niczego

Gość gość
Charakterystyka postaci po inna być jaśniejsza po ogólnym wizerunku. Wygląd, używki, uzależnienia i zajęcia a dokładniej czym się zajmuje. Jeżeli potrafi gotować szybko uważać trzeba bo coś może sypać do garnka lub szklanki. Zamieszanie w kuchni robi profesjonalnie a więc wie jak i kiedy to robić.

Gość gość
Mądrzy ludzie używają tylko starych telefonów.